Na autoputu, petlja Bela Palanka- Pirot na snazi je potpuna obustava saobraćaja! Ima i magle na putevima, budite oprezni

27.12.2022

06:25

0

Na autoputu, petlja Bela Palanka- Pirot na snazi je potpuna obustava saobraćaja u oba smera zbog izlivanja amonijaka iz cisterni sa vozne kompozicije u visini mesta Sopot

Na autoputu, petlja Bela Palanka- Pirot na snazi je potpuna obustava saobraćaja! Ima i magle na putevima, budite oprezni
Copyright 24sedam

Zbog prevrtanja vagona i izlivanja amonijaka na pruzi ispred Sopotskog tunela, saobraćaj je u prekidu na državnom putu od Sopota do Pirota, saopštili su jutros Putevi Srbije. Alternativni putni pravac je Bela Palanka - Pirot preko sela Ponor. Drugi alternativni put je deonica Bela Palanka - Donji Striževac i Donji Striževac - Pirot.

Na autoputu, petlja Bela Palanka- Pirot na snazi je potpuna obustava saobraćaja u oba smera zbog izlivanja amonijaka iz cisterni sa vozne kompozicije u visini mesta Sopot, napominju iz Javnog preduzeća Putevi Srbije.

Magla smanjuje vidljivost

Na više putnih pravaca u Srbiji vidljivost je jutros smanjena zbog magle. Na auto-putu E-75, petlja Bujanovac Jug - granični prelaz Preševo, zbog pojave magle vidljivost je smanjena na 80 metara, a od tunela Predejane do petlje Vranje na 50-60 metara, saopštili su Putevi Srbije.

Kod petlje Grdelica - tunel Predejane magla smanjuje vidljivost na 100 m, petlja Vranje - petlja Bujanovac jug na 80 m, na auto-putu E-80, na deonici petlja Bela Palanka - petlja Pirot zapad na 200 metara.

Moguća je pojava magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka. 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike