Brrr, cela Srbija u minusu! Najhladnije na Kopu i Crnom vrhu

13.12.2022

06:37

0

Autor: J. S. J.

U najvećem delu zemlje temperature su između tri i pet stepeni u minusu, a najmanje hladno je u Negotinu, gde je minus jedan stepen

Brrr, cela Srbija u minusu! Najhladnije na Kopu i Crnom vrhu
Tan2021-12-25_131328191_5 - Copyright Tanjug/Tara Radovanović

U celoj Srbiji jutros su temperature ispod nule, a najhladnije u šest sati bilo je na Kopaniku - minus devet, i Crnom vrhu - minus osam stepeni celzijusa.

U najvećem delu zemlje temperature su između tri i pet stepeni u minusu, a najmanje hladno je u Negotinu, gde je minus jedan stepen.

Prema prognozi, u Srbiji će danas biti hladno uz slab i umeren jutarnji mraz i lokalnu maglu. U toku dana u većem delu zemlje biće pretežno sunčano, a na jugu Srbije umereno oblačno. Duvaće  slab i promenljiv vetar. Najniža temperatura biće od -8 do 0, a najviša od 0 do 6 °C. U toku noći očekuje se naoblačenje u svim krajevima. 

Inače, Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da se sutra na području istočne Srbije u toku dana očekuju mešovite padavine - ledena kiša i sneg. 

Kasnije posle podne, uveče i u toku noći sneg će se intenzivirati uz stvaranje snežnog pokrivača visine od pet centimetara u nižim do 15 centimetara u višim predelima. 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike