Pedofil ispred škole u Zemunu nudio prevoz deci? Roditelji prestravljeni, hitno se oglasila škola! (FOTO)

09.12.2022

11:34

1

Autor: 24sedam

Uznemireni roditelji počeli su da dovode i odvode decu u školu, ali se ovako značajna vest, ipak, sporo širila školom, jer roditelji nisu o tome zvanično obavešteni

Pedofil ispred škole u Zemunu nudio prevoz deci? Roditelji prestravljeni, hitno se oglasila škola! (FOTO)
Osnovna škola "Sonja Marinković" - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović Pixabay

U Osnovnoj školi "Sonja Marinković" u Zemunu proteklih dana vlada velika panika zbog informacije da je navodno pedofil ispred školskog dvorišta nudio prevoz devojčicama. Da nije sve na nivou glasina, ovu skandaloznu informaciju potvrdila je za 24sedam i sama škola, koja je slučaj prijavila policiji.

Uznemireni roditelji počeli su da dovode i odvode decu u školu, ali se ovako značajna vest, ipak, sporo širila školom, jer roditelji nisu o tome zvanično obavešteni.

Kako 24sedam saznaje, nepoznati muškarac je u nekoliko navrata stajao ispred škole i navodno nudio deci prevoz koja su ga uplašeno odbijala, a o neprijatnosti su izvestili roditelje koji su se prestravili.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Roditelji u strahu

- Od prošle nedelje ponovo dovodim dete u školu iako je četvrti razred. Od drugih roditelja smo čuli da se oko škole mota neki sumnjivi muškarac i da škola to zna ali nam niko ništa nije rekao. Preplašena sam kao majka, ne mogu da zamislim da mi dete ne ide bezbedno u školu - rekla je za 24sedam majka koja je želela da ostane anonimna, a čije dete ide u "Sonju Marinković".

Ona je zatim dodala da je iznenadila uprava škole.

- Posebna je priča što nas niko nije upozorio da razgovaramo sa decom o tome i kažemo im da se pripaze, a čuli smo da škola ima i njegovu fotografiju - šokirana je ova majka i kaže da jedino zna da ustanova ima školskog policajca ali da joj nije poznato da li je tu u obe smene.

U blizini škole zaustavili smo još jednog roditelja, kome je, takođe, poznata priča o "sumnjivom muškarcu", te kaže da su isto počeli da dovode svoje dvoje dece u školu.

- Frapirani smo bili, uopšte nismo hteli da razmišljamo o tome da nam deca idu sama u školu dok ne čujemo šta se dešava. Užasnuti smo kao i ostali roditelji iz našeg odeljenja. To smo čuli još prošle nedelje i roditelji o tome uglavnom pričaju po grupama ali to je sve. Supruga i ja nismo nikoga sumnjivog videli, ali smo čuli da je škola prijavila to policiji - kaže otac dvoje dece, ne želeći da otkriva svoje ime.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Škola slučaj prijavila policiji

Kako bismo proverili o čemu se tačno radi, pozvali smo i direktorku Osnovne škole "Sonja Marinković", Jasminu Filipović, koja nam je potvrdila da je izvesni muškarac prijavljen policiji od strane ustanove, ali da nikakve povratne informacije nisu dobili.

- Prošle nedelje smo prijavili policiji slučaj, nisu ga uhvatili, utvrdićemo tek šta se dešava, ništa konkretno zasad ne znamo - poručila je kratko direktorka škole za naš portal.

Redakcija 24sedam uputila je zvaničan zahtev Ministarstvu unutrašnjih poslova, kako bismo proverili detalje, ali do objavljivanja ovog teksta još uvek nismo dobili odgovor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike