Pretučeni dečak iz Pazara igra košarku za Srbiju: Zbog povreda koje je zadobio sada će morati da menja plan

30.11.2022

11:23

0

U nedelju je Mehmeda C. prebilo šest, sedam vršnjaka posle košarkaške utakmice

Pretučeni dečak iz Pazara igra košarku za Srbiju: Zbog povreda koje je zadobio sada će morati da menja plan
Copyright Instagram_crnisanin40

Mehmed.C. (14), dečak koji je pretučen u Novom Pazaru, bio je pionirski reprezentativac Srbije u košarci i pred karijerom je koja obećava, ali koja će morati malo da sačeka dok ne sanira povrede koje zadobio kada su ga u nedelju popodne pretukli vršnjaci.

- Moj sin je bio na probnom treningu u Bešiktašu, išao je nedavno u Istanbul. Treba da zaigra za taj turski klub, ostalo je samo da se reše administrativne stvari, ali je igra u Bešiktašu praktično gotova stvar - rekao je za Kurir A. C, otac Mehmeda.C, koji je inače prvi razred srednje škole u Novom Parazu.

Nažalost, zbog povreda koje dobio u nedelju popodne, kada ga je šest-sedam vršnjaka pretuklo posle košarkaške utamice u jednoj školi na periferiji Novog Paraza,dečak će morati da odloži košarku po strani neko vreme.

Profimedia
 

- Zbog povreda koje je zadobio, prelom vilice i jagodišne kosti s desne strane lica, on ne sme da ima kontakt s loptom tri meseca kako se ne bi opet povredio i iskomplikovao dodatno stvari. Ali, proći će i ovo i biće on dobro - kaže za Kurir A.C. i dodaje da je najvažnije da je njegov sin sada stabilno, da je otpušten kući posle operacije u novopazarskoj opštoj bolnici i da nema bolove.

Tokom ovog meseca zabeleženo je više slučajeva vršnjačkog nasilja. Samo u Vranju zabeleženo je tri slučajeva, a poslednji u nizu dogodio se u vranjskoj Ekonomskoj školi kada je jedan učenik napao školsku drugaricu iz odeljenja.

Dečaka (13) iz Subotice su prošle nedelje na odmoru između dva časa napala trojica vršnjaka iz drugog odeljenja, zbog čega mu je odstranjena slezina, a kasnije je zbog povišene temperature nepoznatog porekla prevezen u Institut za zdravstvenu zaštitut dece i omladine u Novom Sadu.

Incident se dogodio i u gimnaziji "9. maj" u Nišu, kada je, zbog razmirica koje je sa drugom iz škole imao odranije, učenik gimnazije “9. maj” uleteo je u učionicu i zadao mu udarce pesnicama u glavu i telo.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike