Nepoznati muškarac vreba na Bežanijskoj kosi! Roditelji tvrde: Priča engleski, decu mami video-igricama

18.12.2021

12:47

0

Kako je za 24sedam objasnio otac jedne devojčice (10), on se pojavio u okolini OŠ "Milan Rakić"

Nepoznati muškarac vreba na Bežanijskoj kosi! Roditelji tvrde: Priča engleski, decu mami video-igricama
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Roditelji mališana sa Bežanijske kose požalili su se portalu 24sedam da se juče, kod Osnovne škole "Milan Rakić", pojavio nepoznati muškarac koji vreba njihovu decu! 

Naime, kako je za naš portal objasnio jedan roditelj, navodni pedofil je decu vrebao preko dana, između 13 i 14 sati. 

Ilustracija/24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Izašao je iz jedne šumice, između Stare i Nove Bežanije, i prišao mojoj kćerci (10), njenoj drugarici i drugu. Obratio im se na engleskom jeziku i pitao ih da li žele da igraju video-igrice na njegovom mobilnom telefonu. Moja kćerka i njena drugarica su se uplašile i malo udaljile, ali mu je prišao njihov drug. Pedofil je seo pored njega i pokazivao mu igrice na telefonu, a on mu je rekao kako se zove i gde živi. Na svu sreću, u tom trenutku naišle su dve starije žene i pitale moju kćerku i njenu drugaricu da li poznaju čoveka. One su rekle da ga ne poznaju, nakon čega su ga te starije žene oterale i rekle da će ukoliko ga opet vide tu zvati policiju - kaže otac devojčice za 24sedam

Otac devojčice navodi da je nepoznati muškarac nakon toga pobegao nazad u šumicu, kao i da izgleda kao da ima oko 40 godina.

- Nosio je bež džemper, farmerke i kapu. Takođe, ima kosu samo sa strane, ostatak glave mu je ćelav. Preko prijatelja smo obavestili policiju, koja je juče poslala tri patrole policije i službenike u civilu da prečešljaju teren. Deca su nam se prepala, strahuju da ponovo ne naiđu na njega - dodaje on.  

Da stvar bude još gora, kako naš sagovornik ističe, čovek istog opisa njegovoj prijateljici je juče upao u stan oko podneva. 

- Pobegao je čim je video da su oni kod kuće - zaključio je on. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike