Mala Nikolina je đak generacije i radi kao mehaničar u fabrici "Gruner": Predsednik Vučić je imao posebnu poruku za nju (FOTO)

25.10.2022

09:35

0

Otvaranjem svog četvrtog pogona "Gruner" obeležava 15 godina rada u Vlasotincu

Mala Nikolina je đak generacije i radi kao mehaničar u fabrici "Gruner": Predsednik Vučić je imao posebnu poruku za nju (FOTO)
aleksandar vučić - Copyright Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas u Vlasotincu otvara novi pogon nemačke kompanije "Gruner" u kome je posao dobilo 200 novih radnika.

Otvaranjem svog četvrtog pogona "Gruner" obeležava 15 godina rada u Vlasotincu. Ova kompanija je postojeće proizvodne kapacitete, sa 7.000, proširila na 11.500 metara kvadratnih, a trenutno ima ukupno 750 zaposlenih.

Tanjug/Miloš Milivojević
 

Predsednik je prilikom otvaranja fabrike upoznao Nikolinu koja ima samo 17 godina, školovala se za industrijskog mehaničara, a bila je i đak generacije.

Ona je istakla da je već zaposlena u ovoj fabrici, a u istoj radi i njen brat blizanac.

- Kada smo uzeli diplome, posle sedam dana su nas pozvali da radimo. I to nam je baš super - rekla je Nikolina, a predsednik Vučić je pohvalio nju i njenog brata zbog posvećenosti i predanom radu u fabrici i poželeo im mnogo sreće u daljem radu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike