Vučić sa direktorom KIA o saradnji i novim investicijama: Republika Koreja je treći ekonomski partner Srbije u azijsko-pacifičkom regionu

24.10.2022

15:06

0

Ho Sung Song pohvalio je poslovno okruženje i povoljne uslove za ulaganja u Srbiji

Vučić sa direktorom KIA o saradnji i novim investicijama: Republika Koreja je treći ekonomski partner Srbije u azijsko-pacifičkom regionu
312220736_848778879879883_8800712812632634432_n - Copyright Instagram printscreen/ buducnostsrbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas u razgovoru sa specijalnim izaslanikom Vlade Republike Koreje i predsednikom i izvršnim direktorom korporacije KIA Hoom Sungom Songom da je Republika Koreja treći ekonomski partner Srbije u azijsko-pacifičkom regionu.

Vučić je istakao i da je kompanija Jura Srbija, sa dosadašnjim ulaganjem od 100 miliona evra, na osmom mestu najvećih srpskih izvoznika, saopštila je pres služba predsednika.

 

 

Vučić i direktor KIA razgovarali su o unapređenju ukupne saradnje sa posebnim osvrtom na ekonomiju, a teme sastanka bile su i razvoj saradnje u oblasti visokih tehnologija i automobilske industrije, kao i dolazak novih korejskih investitora u Republiku Srbiju.

Ho Sung Song pohvalio je poslovno okruženje i povoljne uslove za ulaganja u Srbiji, koji direktno utiču na povećanje priliva stranih investicija, saopštila je pres služba predsednika.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike