Spomenka je doživela porodičnu tragediju na letovanju u Grčkoj! Odlazak na plažu u Pefkohoriju zauvek ih je zavio u crno!

21.09.2022

16:29

0

Naša sagovornica je u šoku i dok razgovaramo. Posebno joj je teško što su ovu tragičnu situaciju gledali i njihovi sinovi

Spomenka je doživela porodičnu tragediju na letovanju u Grčkoj! Odlazak na plažu u Pefkohoriju zauvek ih je zavio u crno!
pefkohori plaza hitna copy - Copyright Profimedia

Spomenka Slavinac je sa suprugom i dva sina otišla u Grčku na letovanje, kako bi odmorili, ne sluteći da će im se odmor pretvoriti u životnu tragediju. 

Na plaži, nakon izlaska iz vode, Spomenkin suprug je pao i umro. 

- Ovo je velika tuga i šok. Mi smo bili na odmoru u Pefkohoriju. U nedelju 18. septembra smo otišli na plažu, sve je bilo sasvim normalno. On je ušao u vodu, kupao se, izašao iz vode i pao. Nastala je prava panika! Doktori su odmah došli, pola sata su ga reanimirali, ali nažalost nisu uspeli da ga spasu - kaže Spomenk za 24sedam i dodaje: 

- Kada je pao odmah je poplaveo. Više se i ne sećam, ali sa plaže su pozvali Hitnu i stvarno mu je medicinska pomoć bila ukazana na najbolji mogući način. Verujte mi ne znam ni odakle su se odmah doktori i medicinsko osoblje stvorili,

Naša sagovornica je u šoku i dok razgovaramo. Posebno joj je teško što su ovu tragičnu situaciju gledali i njihovi sinovi. 

- Oni su veliki i pametnici momci, stariji ima 22 godine, a mlađi 20 godina, ali toje takva trauma i šok. Svesni smo da moramo dalje, ali kako to ne znamo - naovdi bolom skrhana Spomenka. 

Pixabay/THRSTN92
 

I dalje čekaju transport tela

Prema rečima Spomenke, telo njenog supruga koji je preminuo u 49. godini, još nije transportovano, jer je u Grčkoj, kao i u drugim državama duga procedura.

- Stotinu papira treba prikupiti. Ne sećam se ni šta su sve pričali prevodioci. Znam da sledi sada ispitivanje kako se dogodilo, od čega je preminuo, da li je imao neke tegobe. Moj mož je bio zdrav, koliko znamo nije bolovao ni od čega. Obdukcija će utvrditi šta je uzrokovalo smrt - rekla je za 24sedam Spomenka Slavinac. 

Telo njenog pokojnog supruga trebalo bi da stigne iz Grčke u narednim danima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike