Pitali smo devojke da li bi prijavile dostavljača hrane ako bi im poslao SMS nakon dostave: Ovakve odgovore nismo očekivali!(VIDEO)

10.08.2022

14:49

4

Autor: J.Jovanović

Sve devojke su nam odgovorile da ne bi odgovorile dostavljaču, ali im ne bi bilo prijatno da dobiju od njega SMS

Pitali smo devojke da li bi prijavile dostavljača hrane ako bi im poslao SMS nakon dostave: Ovakve odgovore nismo očekivali!(VIDEO)
anketa dostava hrane copy - Copyright 24sedam/Profimedia

Dostavljač hrane je jednoj devojci poslao SMS poruku sa pitanjem da li je bila zadovoljna hranom koju joj je dostavio dan ranije, zbog čega ga je ona prijavila firmi za dostavu gde je momentalno dobio otkaz. 

Na društvenim mrežama je osvanula fotografija prepiske dostavljača i devojke, i dok jedni smatraju da nikako ne bi smeo da zloupotebljava posao, druge je razbesnelo što je zbog ove prijave otpušten.

Ova priča je izazvala veliku buku na društvenim mrežama, ali i u medijima, pa smo odlučili da pitamo nekoliko žena u Beogradu kako bi one reagovale da se nađu u ovoj situaciji.

Pogledajte šta su nam sve devojke rekle u video prilogu:

One su mahom bile saglasne u svojim odgovorima da dostavljača ne bi prijavile, dok su neke bile mišljenja da je zloupotrebio broj telefona i da bi zbog toga trebalo da bude kažnjen.

Bilo je i onih koje su nam kazale da ovo nije uznemiravanje, već da bi mu odgovorile na pitanje kakva je hrana. A ima i onih koji su nam rekli da ne bi trebalo skakati "na prvu loptu",  ali da ukoliko bi nastavio dopisivanje prijavile bi ga.

Nakon što je dostavljač dobio otkaz o tome je obavestio i ovu devojku.

- Ej, samo da ti se zahvalim. Juče sam dobio otkaz na poslu zbog tebe. Ne mogu da verujem da si se žalila. Jer sam ti se javio na najnormalniji način i poslao jednu poruku, niti sam bio vulgaran niti bilo šta. Svaka čast, ne znam kakvu ti imaš korist od toga, ali ja sad više nemam niti mesečne prihode - glasila je poruka.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike