Pitali smo devojke da li bi prijavile dostavljača hrane ako bi im poslao SMS nakon dostave: Ovakve odgovore nismo očekivali!(VIDEO)

10.08.2022

14:49

4

Sve devojke su nam odgovorile da ne bi odgovorile dostavljaču, ali im ne bi bilo prijatno da dobiju od njega SMS


Komentari (4)

Bata

10.08.2022 15:55

Napravljena je atmosfera linca,ti momci su isto momci samo je problem sto rade takav posao u narodu poznat kao sirotinjski!Problem je jedna poruka jednog decka a nije im problem mucenja i ponizavanja po splavovima od rasnih nabildovanoh kriminalaca i navijaca???Oni javno rade odvratne stvari i to javnost ne osudjuje,ali jedan decko nespretan video lepu devojku i pozeleo da ostcari kpntakt jednom porukom,to odmah razapeti!!!

Mile

10.08.2022 19:50

Posao nije sirotinjski, moze da se zaradi i do 2 hiljade evra mesecno ako zapnes. Pravila kompanije su jasna: ne zoves musteriju privatno i on je to prekrsio. Privatno nek muva koga hoce.

Prolaznik

10.08.2022 20:19

E ovako ovo je stvarno lep gest ali ne vidi se ništa loše ali i ljudi su počeli biti takvi da previše vole cinkarit. Cinkarenje je aktuelno samo u vrtićima kada dečak vršnjaku uzme žvaku i onda se vaspitačici žali da joj je taj dečak uzeo žvaku. Ovo je stvarno ružno od te devojke jer je ustvari svojim cinkarenjem nekog ostavila bez posla. Kuda ide ovaj svet. Nije istina da smo počeli biti takvi da nam se ništa nesme reći ili u ovom slučaju napisati. Sledeći put neka joj napiše pismo(van radnog vremena) i neka joj se malo predstavi u njemu možda bude i pristala da se vidi sa njim

ett

10.08.2022 20:57

trebo joj se javiti na instagramu pa bi odma doskakale do njega...vako u realnosti nema šanse više

Preporučujemo