Dostavljač doneo devojci hranu, pa poslao SMS i dobio otkaz! Internet gori zbog ove poruke: Šta mislite ko je u pravu? (ANKETA)

10.08.2022

11:14

0

Nakon što je devojku preko SMS poruke upitao kakva je bila hrana koju joj je dostavio, ona ga je prijavila kompaniji za dostavu

Dostavljač doneo devojci hranu, pa poslao SMS i dobio otkaz! Internet gori zbog ove poruke: Šta mislite ko je u pravu? (ANKETA)
Dostavljač hrane - Copyright Profimedia

Beogradski dostavljač dobio je otkaz nakon što je devojci kojoj je prethodno odneo hranu, poslao jednu jednostavnu poruku:

"Ej, kakva je hrana bila juče? Dostavljač"

Međutim, umesto odgovora, mladić je izgleda dobio prijavu i na kraju otkaz! 

To se barem može zaključiti iz prepiske koja je osvanula na Tviteru.

- Ej, samo da ti se zahvalim. Juče sam dobio otkaz na poslu zbog tebe. Ne mogu da verujem da si se žalila. Jer sam ti se javio na najnormalniji način i poslao jednu poruku, niti sam bio vulgaran niti bilo šta. Svaka čast, ne znam kakvu ti imaš korist od toga, ali ja sad više nemam niti mesečne prihode - glasila je druga poruka.

 

 

Međutim, ova situacija izazvala je pravu buru na društvenim mrežama. 

Tako jedni smatraju da "mladić ništa ružno nije uradio".

- Da je pogrešio jeste ali je mogla da ga ignoriše i da je nastavio mogla je da ga prijavi policiji a ne servisu. Ako imate traume onda ne naručujte hranu jer vam svi dostavljači znaju adresu i ako je neko bolesnik a radi kao dostavljač može i bez poruke da vam bane na adresu - glasio je jedan od komentara.

24sedam/Profimedia
 

 

Jedan korisnik Tvitera smatra "nije okej kao što nije da ga dotična nije upozorila na nedolično ponašanje".

- Ne znamo da li je dostavljač od ranije sklon takvim ispadima kao ni da li je bilo nekih "varnica" između njih, prilikom dostave - nadovezao se drugi korisnik.

S druge strane bilo je i onih koji su ga žestoko napadali.

- Ja ne mogu da verujem koliko ljudi brani dečka koji je poslao poruku. Jeste li vi normalni?! Vama je okej da neko dođe do broja telefona tako što uzme vaš podatke iz baze podataka firme za koju radi. Fantastično - jedan je od komentara na Tviteru.

- Mnogi ovde brkaju lončiće. Nije dostavljač dobio otkaz jer ga je devojka prijavila. Dobio je otkaz jer je napravio veliko s***e. A to što on nju okrivljuje za otkaz u sledećoj poruci je samo dokaz da je odlično što ga je prijavila i da dečko ni svestan nije da je uradio nešto loše.

- Zamisli taj bezobrazluk, da neko za**re pa ti se još žali zbog toga, kao TI SI KRIVA!? Pa, žali se mami, mamlaze nevaspitani.

Jedna korisnica ispričala je da joj se desila slična situacija.

- Desilo mi se nešto slično, mogla je vala samo obrisati i kao da ništa nije bilo, baš sam mislila da idem da im se žalim - napisala je ova korisnica. 

- A da joj se svideo ispala bi baš kul priča i naravno ne bi ga prijavila, nego bi se prepričavalo na koji način su se upoznali, kako slatko muva- zaključila je devojka.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: R.M.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike