Donese zlato sa Svetskog prvenstva, nastavnica joj da keca: Maša je proslavila Srbiju i bila na meti maltretiranja! (FOTO/VIDEO)

06.03.2022

19:00

3

Plesom je počela da se bavi sa pet godina i on je ubrzo postao njena glavna preokupacija


Komentari (3)

Olivera

07.03.2022 18:27

Svaka tebi cast,ali nisi u pravu sto se skole tice.Ples je stvar tvog licnog izbora a skola je tvoja obaveza.Ako bi ti nastavnici popustali,onda bi ostali djaci bili neraprvnopravni.Mozes ti da places kolko hoces,ali onda se prebaci na vandredno skolovanje ako ne mozes da postignes.Nisi fer mala,prvenstveno prema svojim drugarima.Ako ne znas,ne znas.Medalje su nagrade za tvoj trud i rad sto se plesa tice a ocene za trud i rad u skoli.

Aca

07.03.2022 19:49

Beži odavde glavom bez obzira,ovde se uspeh neprašta. Svi, al baš svi pa i oni za koje misliš da te vole i poštuju će gledati da te prevare, omalovaže, opljačkaju i iskoriste. Jedino veruj svojoj porodici i bez konsultacija sa roditeljima ništa nemoj na svoju ruku raditi niti prihvatati.

Mico

09.03.2022 16:26

Ne znam zasto se buni za skolu, ako je tada pismeni zadatak mora da ga radi kada i svi ostali djaci. To sto ona ide na takmicenja i osvaja medalje je super ali nije opravdanje da se skola zapostavlja. Sigurna sam da i druga deca imaju gomilu stvari koja ih vise interesuje od skole i cemu bi se radije posvetili ali opet uce i obavljaju svoje skolske obaveze. Ovde samo vidim bolesne ambicije dece i njihovih roditelja koji misle da su iznad svih ostalih i da njihovoj deci treba ceo svet da se klanja!

Preporučujemo