Kafe Zale dobio pojačanje! Baltazar: Tražim ženu za ozbiljnu vezu!

23.01.2022

20:00

0

Baltazar je novo pojačanje “Kafe Zale” rijalitija koji se dešava u istoimenom kafiću u Krnjači.

Kafe Zale dobio pojačanje! Baltazar: Tražim ženu za ozbiljnu vezu!
24sedam TV

Ovaj lokal je postao utočište za sve marginalce, fizičke radnike, ljude bez posla i prebivališta. Zahvaljujući tome što vlasnici objavljuju snimke gostiju na društvenim mrežama, redovni posetioci kafića su postali poznati širom sveta. Ne preterujemo, jer sa svih strana sveta stižu donacije i uplate za ove momke, pa se vlasnici šale da je “Kafe Zale” postao sigurna kuća za muškarce.

Najnoviji stanovnik “hacijende”, iznajmljene udžerice pored “Kafe Zaleta” u koju su se smestili “ugroženi muškarci”, je i Marko Dragović Baltazar. Nadimak je dobio po istoimenom liku iz crtaća, a po struci je likovni umetnik.

“Pitaju me na stanici: ‘Je l’ si ti Baltazar?’, ‘Je l’ može selfi?’, može, nisam ja kao Avdulj da naplaćujem selfije”, rekao je Marko u emisiji “24sedam sa Marom”.

Balti kaže da ga je ostatak ekipe dobro prihvatio, navikao se na život u hacijendi i otkriva da spremaju novu pesmu.

“Ja umem da pevam, ali nisam baš za to, probaćemo u studiju, pa ćemo videti”, rekao je voditeljki Mariji Atanasković.

Marku je trenutno mnogo važnije da pronađe sebi partnerku za ceo život, zato se ne ustručava da napravi prvi korak i postavi konkretno pitanje.

Koje, saznaćete ako pogledate novu epizodu “24sedam sa Marom”:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i videa, bez navođenja izvora, autora i embedovanja epizode sa YouTube kanala 24sedam tv

BONUS VIDEO:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi