Osvanule bolne fotografije naše poznate glumice: Živi u bedi godinama, ali ove slike teraju suze na oči (FOTO)

09.01.2022

08:20

0

"Jadna žena", "Zašto joj neko ne pomogne", I sin joj je u istoj situaciji. Upoznao sam ih", glasili su samo neki od komentara na društvenoj mreži

Osvanule bolne fotografije naše poznate glumice: Živi u bedi godinama, ali ove slike teraju suze na oči (FOTO)
vesna pecanac print - Copyright Printscreen/YouTube/klasik tv

Naša glumica Vesna Pećanac poznata je po brojnim ulogama u pozorištu i na filmu, a danas živi zaista teško. O tome najbolje svedoče fotografije koje su se juče pojavile na Tviteru, a koje su mnogima naterale suze na oči.

 

 

Redovna korisnica kuhinje Verskog dobrotvornog starateljstva. Da li prepoznajete ženu sa fotografija", pisalo je u opisu fotografija na kojima bi je retko ko prepoznao.

"Jadna žena", "Zašto joj neko ne pomogne", I sin joj je u istoj situaciji. Upoznao sam ih",  glasili su samo neki od komentara.

 

 

Vesna je bila udata za poznatog reditelja Živka Nikolića, sa kojim ima dva sina, a neke od svojih najpoznatijih uloga ostvarila je upravo u njegovim filmovima "Lepota poroka" i "Čudo neviđeno".

Takođe, igrala je i Jeku u seriji "Đekna još nije umrla, a kada će ne znamo", a veliki deo karijere provela je u "Ateljeu 212".

Vesna je govorila da nikada ne želi da ode u penziju, međutim porodične tragedije učinile su da se odvoji od scene.

printscreen/youtube/domaće serije i filmovi
 

 

Glumica je svojevremeno za medije govorila o bedi u kojoj je jedno vreme živela.

"U vreme bombardovanja Živko je iščileo. Osetila sam ogroman bol, preveliku tugu. Jedan sin otišao je da se monaši. Rekao je: 'Meni su svi bedemi srušeni'. Ostala sam da zurim u zid, pala u depresiju. Nekada smo bili velika, vedra, složna i mnogoradna porodica... Nisam mogla da igram, zatražila sam penziju. Posao komičara je da daruje radost ljudima, a ja nisam više imala radosti. Penzija - sedam hiljada dinara. Bili smo gladni. Mislila sam da sam zbog toga potpuno izgubila memoriju. Jedna milosrdna šefica u samousluzi u blizini kuće godinama nam je hranu davala na kredit, volela je Živkove filmove. Još je bio živ. Sećam se da sam jednom dobila neki novac, i mogla da biram da li da odem na pijacu ili njoj vratim deo duga. Odem, ipak, na pijacu. Iz kese mi je virio mladi luk i ja sam kružila po celom kvartu da me ona ne bi videla. Ispričam Živku, a on mi kaže: Odigraj to na sceni. I to je život", ispričala je Vesna jednom prilikom.

Glumica je, kako su pisali mediji trpela i zlostavljanje svog sina, pa je  tada iz porodičnog doma pobegla u prihvatilište za žrtve nasilja u porodici.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike