„Er Srbija“ pojačava saobraćaj: Dodatni letovi ka Zagrebu i Ljubljani u zimskoj sezoni

09.11.2021

09:22

0

Srpska avio-kompanija i tokom narednog perioda ostaje jedini avio-prevoznik koji povezuje Beograd sa hrvatskom i slovenačkom prestonicom

„Er Srbija“ pojačava saobraćaj: Dodatni letovi ka Zagrebu i Ljubljani u zimskoj sezoni
Air Serbia - Copyright Promo/Er Srbija

Usled pojačanog interesovanja putnika, „Er Srbija“ će u zimskoj sezoni povećati frekvenciju regionalnog saobraćaja, uvođenjem dodatnih letova ka Zagrebu i Ljubljani. Srpska nacionalna avio-kompanija i tokom narednog perioda ostaje jedini avio-prevoznik koji povezuje Beograd sa hrvatskom i slovenačkom prestonicom, saopštila je kompanija „Er Srbija“.

Broj nedeljnih letova između Beograda i Zagreba biće povećan u periodu od 10. decembra 2021. do 14. januara 2022. godine. Tokom tog prazničnog perioda, „Er Srbija“ će na ovoj liniji saobraćati i do 10 puta nedeljno. Uz dodavanje dva nedeljna leta do Ljubljane, petkom i nedeljom, obim saobraćaja na ovoj ruti biće povećan na devet nedeljnih letova, od 14. novembra 2021. do 25. marta 2022. godine.

- Usled pojačane tražnje za avio-prevozom do destinacija u regionu, čija se popularnost tradicionalno povećava tokom novogodišnjih praznika, odlučili smo da uvedemo dodatne letove i putnicima omogućimo veći izbor prilikom planiranja putovanja. Posebno smo ponosni na činjenicu da već dugo istrajavamo kao jedini avio-prevoznik koji povezuje Beograd sa Zagrebom i Ljubljanom. Osim snažne povezanosti između gradova u regionu, putnicima obezbeđujemo i lakši pristup destinacijama u okviru naše mreže širom Evrope i sveta - izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju „Er Srbije“.

Zahvaljujući vrlo pogodnim terminima, putnicima će biti omogućene dobre konekcije između Zagreba i brojnih gradova iz mreže „Er Srbije“, kao što su Amsterdam, Barselona, Berlin, Kopenhagen, Frankfurt, London, Moskva, Njujork, Oslo, Pariz, Podgorica, Prag, Rim, Stokholm, Beč, Tivat i Cirih.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike