Zaradite prvu platu u Er Srbiji: Avioprevoznik u državnom programu za mlade

08.10.2021

09:04

0

Autor: 24sedam

Konkurs za „Moju prvu platu“ na čak 56 pozicija u Er Srbiji otvoren je do 31.oktobra

Zaradite prvu platu u Er Srbiji: Avioprevoznik u državnom programu za mlade
Copyright Tanjug/Zoran Žestić

Srpsko-emiratska aviokompanija „Er Srbija“ poziva mlade koji nisu u radnom odnosu da se prijave do 31. oktobra na konkurs i budu deo projekta "Moja prva plata". Projekat je kreirala država s ciljem da podstakne zapošljavanje mladih i sticanje radnog iskustva i kompetencija kroz stručnu praksu.

- Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo određenom broju kandidata omogućiti da svoje prvo radno iskustvo steknu upravo kod nas i uvereni smo da će ih rad u nacionalnoj aviokompaniji motivisati za dalja dostignuća, a kandidati koji se budu najviše istakli imaće šansu da se pridruže kolegama koji su se prošle godine, nakon ovog programa,  zvanično zaposlili u našoj kompaniji – rekla je direktorka za ljudske resurse u „Er Srbiji“ Milica Netković.

„Er Srbija“ je saopštila da učestvuje u ovom programu drugu godinu za redom i omogućava kandidatima bez radnog iskustva da, obavljanjem prakse u kompaniji i sticanjem konkretnih znanja, veština i kompetencija za rad, značajno unaprede svoje mogućnosti za zaposlenje.

U okviru programa "Moja prva plata", ove godine, nezaposleni sa srednjim i visokim obrazovanjem će imati priliku da se prijave na ukupno 56 pozicija u tom avioprevozniku, putem zvaničnog vebsajta, http://www.mojaprvaplata.gov.rs/.

Organizacione celine sprske nacionalne aviokompanije koje primaju kandidate su Korporativni poslovi, Transformacija, Marketing i Guest Experience, IT, E-commerce, Planiranje i kontrola posada, Putnički i distribucioni sistemi, Bezbednost i usklađenost, Ljudski resursi, Letačka operativa, Nabavka, Tehnika, Zemaljsko opsluživanje, Prodaja, Finansije i Kargo.
Projekat "Moja prva plata" je prethodne godine izazvao veliko interesovanje, a prijave za pozicije u „Er Srbiji“ poslalo je ukupno 1.423 kandidata.

U okviru programa u trajanju od devet meseci primljeno je ukupno 27 praktikanata, od kojih je devet kasnije dobilo i zaposlenje u „Er Srbiji“.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike