Srpski specijalisti na sajmu u Diseldorfu: Na radu bezbedni sa srpskom opremom

26.10.2021

07:24

0

Srbija je dobro predstavljena ponudom i poslovnom delegacijom na sajmu zaštite na radu u Nemačkoj, a mogućnost učešća je i onlajn

Srpski specijalisti na sajmu u Diseldorfu: Na radu bezbedni sa srpskom opremom
Copyright Tanjug/Nikola Anđić

Međunarodnom stručnom sajmu lične zaštite, bezbednosti preduzeća i zaštite zdravlja na radu „A+A" koji će se od danas do 29. oktobra održati u Diseldorfu, predstaviće se devet srpskih kompanija, objavljeno je na sajtu Privredne komore Srbije (PKS).

Novi trendovi moraju da se prate

"A+A" omogućava upoznavanje sa novim trendovima u tehnologijama i materijalima koji se primenjuju u ovoj specifičnoj oblasti tekstilne i industrije obuće što omogućava praćenje i potreba krajnjih korisnika.

- 'Bezbednost i zaštita zdravlja na radnom mestu su u poslednje vreme postali posebno značajni, jer su ljudi na rukovodećim mestima u kompanijama postali svesni da briga o zaposlenima  zapravo predstavlja ulaganje koje obezbeđuje dalji rast – ističe Bojana Lalović, iz Službe za organizaciju sajmova, manifestacija i događaja u Privrednoj komori Srbije.

Uprkos pandemiji, na sajmu će ove godine svoje proizvode predstaviti 1.245 kompanija iz svih krajeva sveta.

Ovaj, treći po redu nastup srpskih kompanija organizuju PKS i Razvojna agencija Srbije (RAS) uz podršku Švajcarskog programa za promociju izvoza (SIPPO).

Lalović kaže da je PKS uz finansijsku podršku SIPPO formirala interaktivnu hibridnu platformu za organizaciju sastanaka na stranici ''https://expo.pks.rs/'' kako bi što više kompanija dobilo priliku da se poveže sa poslovnim partnerima.

Istakla je da će uz pomoć ove platforme svi partneri srpskih kompanija, koji iz objektivnih razloga ne budu mogli da budu prisutni na sajmu, moći da održe sastanak i posete nacionalni štand.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike