Preduzetnice, neka se vaš rad vidi u srpskim poštama

14.03.2024

13:12

0

„Pošta Srbije“ sprovodi svoj treći nagradni konkurs za preduzetnice "100 uspešnih poslovnih žena". ovoga puta sa još bogatijim nagradnim fondom

Preduzetnice, neka se vaš rad vidi u srpskim poštama
Ilustracija - Copyright Pixabay

Pošta Srbije“ nastavlja podršku ženskom preduzetništvu i biznisima u vlasništvu žena, i pobednice njihovog konkursa "100 uspešnih poslovnih žena", koji traje do 8. aprila, dobiće besplatan oglasni prostor u poštama širom Srbije.

Najuspešnije preduzetnice će biti predstavljene u brošuri koja će bez naknade biti dostupna korisnicima poštanskih usluga, a prezentacije njihovog rada na monitorima u filijalama „Pošte“. Ali to nije sve.

Ovaj nagradni konkurs ovoga puta je značajno većeg nagradnog fonda, jer je „Pošta“ obezbedila specijalne nagrade - edukacije na različite najaktuelnije teme iz oblasti vođenja i razvoja biznisa, koje sprovodi Privredna komora Srbije (PKS).

Lista nagradnih edukacija obuhvata 10 radionica na temu marketinga i tehnika prodaje, veština asertivne komunikacije (sa samopouzdanjem), digitalizacije u poslovanju, izvora finansiranja, istraživanja tržišta i izrade biznis plana, projektnog menadžmenta i umrežavanja i nastupa na inostranom tržištu.

Iz „Pošte Srbije“ kažu da je konkurs otvoren za sve preduzetnice i zakonske zastupnice ili osnivačice malih preduzeća sa teritorije cele Srbije, uključujući zemljoradničke zadruge, zanatske radnje, ustanove, udruženja, kao i za žene nosioce porodičnog  poljoprivrednog gazdinstva koje mogu da se prijave i preko sajta.

Kako se navodi kriterijumi za ocenjivanje su pored uspešnosti prezentovane poslovne aktivnosti i biznis ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, kao i društveno-odgovorne aktivnosti, a prijave će ocenjivati stručna Komisija za sprovođenje nagradnog konkursa.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike