Navala na sajmu zapošljavanja: Na svako radno mesto dođe po 115 kandidata

19.10.2022

09:11

0

Autor: 24sedam

Posao za dva dana na onlajn sajmu zapošljavanja tražila je 81.000 ljudi

Navala na sajmu zapošljavanja: Na svako radno mesto dođe po 115 kandidata
it profimedia-0317324764 - Copyright Profimedia

Regionalni onlajn sajam poslova, koji nudi i više od 700 radnih pozicija koje je raspisalo 60 poslodavaca u Srbiji, za prva dva dana posetila je 81.000 ljudi koji su u potrazi za zaposlenjem, objavio je danas portal Poslovi Infostud.

Ove godine, na sajmu koji traje do 21. oktobra, nude se poslovi podeljeni po tematskim celinama iz oblasti trgovine, proizvodnje, usluga, IT-ja, kao i zasebni poslovi i praksa za mlade.

Sajam je regionalni i osim iz Srbije tu je i 150 poslodavaca iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije, koji nude 1.150 oglasa za posao.

Pored oglasa, posetiocima je na raspolaganju i direktna komunikacija putem četa sa predstavnicima poslodavaca kako bi mogli da dobiju dodatne informacije kako o poslodavcu, tako o trenutno raspisanim pozicijama, ali i nekim budućim potencijalnim mogućnostima, navedeno je u saopštenju.

Sajam je dostupan do kraja dana, u petak 21. oktobra, na adresi rs.regionalnisajamposlova.com.

Sutra u Pirotu oflajn, nudi se 300 radnih mesta

Pirotska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) organizovaće sutra sajam zapošljavanja, a učešće na njemu potvrdilo je 30 poslodavaca, saopštila je NSZ. Poslodavci će nezaposlenima sutra ponuditi više od 300 radnih mesta različitih profila zanimanja.

Najveći broj slobodnih radnih mesta oglašen je za radnike u tekstilnoj i mašinskoj industriji, zatim saobraćaju i ugostiteljstvu, te za referente prodaje, ekonomske tehničare.

Traže se i referenti prodaje životnog osiguranja, ekonomisti, mašinske i elektro-inženjeri, radnici elektro i građevinske struke.
 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike