Počeo onlajn Regionalni sajam poslova: Više od 60 kompanija nudi zaposlenje

13.10.2021

09:47

0

Autor: M. P.

Na virtuelnim štandovima posetioci sajma će imati prilike da uz pomoć čet opcije direktno komuniciraju sa predstavnicima kompanija

Počeo onlajn Regionalni sajam poslova: Više od 60 kompanija nudi zaposlenje
laptop-g439714e24_1920 - Copyright Pixabay

Onlajn Regionalni sajam poslova, 12. po redu, počeo je danas i traje do 20.oktobra, a nove zaposlene preko više od 600 oglasa traži više od 60 poslodavaca.

Sajam se održava onlajn na adresi rs.regionalnisajamposlova.com i dostupan je svima, navodi se u saopštenju Infostuda.

Poslodavci su grupisani u pet tematskih kapsula: Usluge (finansije, mediji, konsalting, logistika, igre na sreću, građevinarstvo, telekomunikacije, farmacija), Proizvodnja ( auto-industrija, inženjerstvo), IT (razvoj softvera, fintek, multimedija, digitalizacija), Trgovina (maloprodaja, veleprodaja, distribucija) i Startuj (prvi posao, prakse, stipendije).

Na virtuelnim štandovima posetioci sajma će imati prilike da uz pomoć čet opcije direktno komuniciraju sa predstavnicima kompanija, gde će moći da dobiju sve informacije o kompanijama, kao i o trenutnim i budućim potencijalnim pozicijama koje kompanija nudi.

U okviru sajma biće organizovane tri onlajn panel diskusije: "Kako da na pravi način STARTUJeš karijeru?", "Kako do prvog posla u IT-u?" i "Najčešće greške na intervjuu za posao".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike