Er Srbijom u sezoni i od Barija - i to tri puta nedeljno

05.06.2022

10:06

0

Autor: 24sedam

Letom JU520 u 07:15 časova, danas je otvoren direktan avio-saobraćaj na novoj sezonskoj liniji između Beograda i Barija u Italiji

Er Srbijom u sezoni i od Barija - i to tri puta nedeljno
Air Serbia - Copyright Promo/Er Srbija

Letovi na ovoj ruti Beograd - Bari će se obavljati u periodu od 5. juna do 27. oktobra, tri puta nedeljno - ponedeljkom, četvrtkom i nedeljom. Bari predstavlja petu destinaciju „Er Srbije“ u Italiji, pored Rima, Milana, Venecije i Trsta.

Inauguracioni let dočekan je na međunarodnom aerodromu Karol Vojtila u Bariju, smeštenom na osam kilometara od centra grada i najfrekventnijem u južnoj Italiji.

- Drago nam je što najnovijim proširenjem mreže dodatno ojačavamo svoju poziciju u Italiji i to samo tri dana nakon što smo uspostavili letove do Trsta. Raduje nas što smo u prilici da putnicima iz celog regiona ponudimo veći izbor prilikom planiranja putovanja. Regija Apulija, čiji je administrativni centar Bari, poznata je po brojnim kulturnim i istorijskim znamenitostima, gradovima sa jedinstvenom arhitekturom, ali i dobrim vinima, ukusnoj hrani i čuvenom gostoprimstvu njenih stanovnika, te verujemo da će postati jedno od popularnijih odredišta za letnji odmor među našim putnicima -  izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju „Er Srbije“.

- Prva veza sa Beogradom u istoriji aerodroma u Bariju predstavlja odličan podstrek za poslovanje sa balkanskim i evropskim tržištima na koja gledamo sa sve većom pažnjom - izjavio je predsednik kompanije „Aeroporti di Puglia“ Antonio Maria Vazile.

Uspostavljanjem aviosaobraćaja na ovoj liniji, preko Beograda će biti obezbeđene dobre konekcije između Barija i drugih gradova u mreži „Er Srbije“, kao što su Atina, Bukurešt, Cirih, Dubrovnik, Istanbul, Larnaka, Njujork, Sarajevo, Solun, Skoplje, Sofija, Split, Tirana, itd.

Srpska nacionalna avio-kompanija će već 6. juna uspostaviti letove do svoje šeste destinacije u ovoj popularnoj mediteranskoj zemlji - Bolonje.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike