Lakše do Italije i sveta: Er Srbija i ITA ervejz proširili saradnju

05.04.2022

10:45

0

Autor: 24sedam

Srpska i italijanska nacionalna aviokompanija proširile kod-šer saradnju

Lakše do Italije i sveta: Er Srbija i ITA ervejz proširili saradnju
Tanjug/Zoran Žestić

„Er Srbija“ i „ITA ervejz“ su dodatno proširili kod-šer saradnju, sklopljenu u novembru prošle godine, samo mesec dana nakon pokretanja letova aktuelnog italijanskog avio-prevoznika, objavila je danas srpska nacionalna avio-kompanija.

- Uvođenjem novih kod-šer letova, dodatno ćemo doprineti unapređenju i jačanju kulturnih i ekonomskih veza između naših zemalja, dok ćemo putnicima obezbediti još atraktivniju ponudu i brže konekcije - izjavio je direktor za komercijalu i strategiju „Er Srbije“, Boško Rupić.

Unapređenjem partnerstva, putnici će moći lakše da stignu do destinacija kao što su Malta, Kairo i Tel Aviv, ka kojima Er Srbija trenutno ne saobraća.

Zahvaljujući unapređenju partnerstva, putnici će na raspolaganju imati više opcija za rezervaciju letova do destinacija u mrežama srpske i italijanske nacionalne avio-kompanije.

„Er Srbija“ će svoju JU oznaku za let (marketing kod) postaviti na dodatne domaće letove „ITA ervejza“, preko Rima, do gradova kao što su Bolonja, Firenca, Napulj, Ređo Kalabrija i Verona, kao i na letove do međunarodnih destinacija - Barselone, Kaira, Malte i Tel Aviva, precizirano je u saopštenju.

Marketing kodovi srpske nacionalne avio-kompanije su dostupni i na letovima „ITA ervejza“ preko Rima za Atinu, Bari, Brindizi, Đenovu, Kataniju, Lamecija Terme, Palermo, Tiranu, Torino, Trst i Veneciju.

Uz vazdušne linije do Milana i Rima, „ITA ervejz“ će svoj marketing kod postaviti i na direktne letove Er Srbije između Beograda i Venecije, kao i na letove preko glavnog grada Srbije do Dubrovnika, Pule i Splita.

Pokriven i region

Marketing kodovi italijanskog avio-prevoznika dostupni su i na letovima „Er Srbije“ za Atinu, Banjaluku, Bukurešt, Ljubljanu, Podgoricu, Sarajevo, Sofiju, Skoplje, Solun, Tivat i Tiranu, navedeno je u saopštenju.

Putovanja do Malte su takođe dostupna preko Rima, zahvaljujući partnerstvu srpskog avio-prevoznika sa „Er Maltom“, dok su Kairo i Tel Aviv dostupni putem „Er Srbijinih“ letova za Istanbul, kroz kod-šer partnerstvo sa „Turkiš erlajnsom“.

Avio-karte u okviru proširenog kod-šer ugovora su dostupne za prodaju.

BONUS VIDEO

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi