Nova ruta: Sa Er Srbijom i za Valensiju

21.04.2022

08:14

0

Autor: 24sedam

Prvi put uspostavljen direktan let za poznatu turističku destinaciju u Španiji, inače treću u ponudi u toj zemlji

Nova ruta: Sa Er Srbijom i za Valensiju
Er Srbija - Copyright TANJUG/ ZORAN ZESTIC

"Er Srbija" danas, 21. aprila, letom JU594, avionom „erbas A320“, po prvi put uspostavlja direktne letove na liniji između Beograda i Valensije.

Srpska nacionalna aviokompanija će do svoje treće destinacije u Španiji saobraćati dva puta nedeljno - sredom i subotom tokom aprila i maja, a zatim od početka juna, četvrtkom i nedeljom.

- Španija je tradicionalno zanimljivo tržište za naše putnike i veoma popularno odredište za letnji odmor, a u prilog tome svedoči velika potražnja i dobra popunjenost letova tokom narednog perioda ka svim našim destinacijama u ovoj mediteranskoj zemlji - izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju „Er Srbije“.

Smeštena na obali Sredozemnog mora, Valensija je poznata kao grad kulture, dobre zabave i gastronomije. Kao treći najveći grad u Kraljevini Španiji i prestonica istoimene provincije, sa veoma dugom i bogatom istorijom, Valensija posetiocima nudi uživanje u brojnim znamenitostima, proslavama i tradicijama, ali i prelepim plažama osunčanim 300 dana godišnje.

Red letenja na ovoj liniji osmišljen je tako da putnicima pruža pogodne konekcije sa brojnim gradovima iz mreže Er Srbije, preko Beograda, kao što su Atina, Bukurešt, Dubrovnik, Larnaka, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Solun, Sofija, Split, Tirana i Tivat.

Posle Barselone, Madrida i Valensije, Er Srbija uskoro uvodi letove i do svoje četvrte destinacije u Španiji - Palma de Majorke. Sezonski letovi na toj ruti će se obavljati u periodu od 11. juna do 29. oktobra, dva puta nedeljno - utorkom i subotom.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike