Nikola prodaje vilu sa 6 soba, tri sprata i košta 25.000 evra! Urađena je po uzoru na holivudske kuće, a kupac dobija i ovo

13.01.2024

12:45

0

Ova nekretnina se prostire na tri sprata i poseduje kompletnu arhitektonsku koncepciju inspirisanu holivudskim vilama

Nikola prodaje vilu sa 6 soba, tri sprata i košta 25.000 evra! Urađena je po uzoru na holivudske kuće, a kupac dobija i ovo
Copyright Foto: Profimedia

Višenamenske nekretnine, nekada popularne krajem prošlog veka, ponovno privlače pažnju na tržištu nekretnina. Uprkos ekspanziji specijalizovanih poslovnih prostora i pametnih stambenih zgrada, unutar zemlje još uvek možete pronaći pristupačne nekretnine ovog tipa, bilo za vikend odmor, život ili posao.

Osim vikendica i pristupačnih kuća na selu, ljudi sve češće investiraju u placeve, oranice i voćnjake. Poljoprivreda postaje privlačna opcija, što potvrđuje povećana tražnja za oglasima na ovu temu.

Iznenađenje u Bačkom Petrovom Selu

Nedavno smo pronašli nešto posebno - vilu koja je trenutno na prodaju u Bačkom Petrovom Selu. Ova nekretnina, trenutno u fazi izgradnje, prostire se na tri sprata i poseduje kompletnu arhitektonsku koncepciju inspirisanu holivudskim vilama.

Preentscreen/Facebook
 

 

Vila se sastoji od 6 prostranih spavaćih soba, tri moderno opremljena kupatila, velikog salona, kuhinje, trpezarije, ostave, prostorije za pranje i peglanje. Svaka od tri etaže ima tri prostrane terase, a kupac dobija kompletan projekat uz nekretninu.

Izvesni Nikola, vlasnik ove vile, tvrdi da je cena za ovu impozantnu kuću svega 25.000 evra, čineći je izuzetno pristupačnom opcijom za one koji traže luksuzni dom po pristupačnoj ceni.

Ako sanjarite o životu u vilama sa stilom, s pogledom na Bačko Petrovo Selo, sada je pravo vreme da istražite ovu jedinstvenu ponudu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike