Plata 185.000 dolar! Tajanstveni milijarder traži par koji bi radio i živeo na njegovom ostrvu, ovo su uslovi

05.11.2023

00:57

0

Prema oglasu koji je objavila agencija za zapošljavanje Ferfaks i Kensington, očekuje se da će izabrani par raditi puno radno vreme

Plata 185.000 dolar! Tajanstveni milijarder traži par koji bi radio i živeo na njegovom ostrvu, ovo su uslovi
Karibi - Copyright Profimedia

Misteriozni milijarder nudi srećnom paru 185.000 dolara da provedu godinu dana živeći na njegovom privatnom ostrvu na Karibima, ali postoje određeni uslovi.

Naime, prema oglasu koji je objavila agencija za zapošljavanje Ferfaks i Kensington, očekuje se da će izabrani par raditi puno radno vreme, promovišući ostrvo privatno na društvenim mrežama.

Njihov glavni zadatak bi bio da svakodnevno snimaju na Britanskim Devičanskim ostrvima, dokumentujući napredak i izgradnju nekretnina kako bi ovo mesto prikazali kao pravu malu luksuznu oazu.

Džordž Dan iz agencije Ferfaks i Kensington je naglasio da vlasnik želi da istakne lepotu svog ostrva, ali da za to želi da angažuje influensere koji bi to radili. Imaju iskustvo u vođenju luksuzne industrije, što podrazumeva rad na jahtama ili u vilama.

Freepik
 

Zaposleni par će dobiti povratni let kući za godinu dana i 25 dana godišnjeg odmora koji može da iskoristi na nekom od susednih ostrva.


Zanimljivo je da su identitet vlasnika i specifičnosti ostrva i dalje tajna. Inače, svoja privatna ostrva u ovoj oblasti imaju i vlasnik Virdžin erlajnsa Ričard Brenson i jedan od osnivača Gugla Lari Pejdž.

Da bi se prijavili, influenseri moraju poslati TikTok video, koji će pregledati lični tim milijardera. Kako navode iz agencije, oni će uskoro izabrati kandidate, a ceo oglas možete pogledati ovde.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike