Rajski kutak u Čortanovcima sa pet soba i bazenom: Cena kvadrata u ovoj vikendici manja od 2.000 evra

27.10.2023

18:00

0

Unutar ove kuće nalazi se pet prostranih soba, terasa koja pruža prelep pogled, kao i privatni bazen za osveženje tokom toplih dana

Rajski kutak u Čortanovcima sa pet soba i bazenom: Cena kvadrata u ovoj vikendici manja od 2.000 evra
Ilustracija - Copyright Profimedia

Ako ste siti gradskog života, volite prirodu i imate malo dublji džep, u Čortanovcima se prodaje luksuzna vikendica koja ima bazen, pet spavaćih soba po ceni od 311.000 evra.

Oglasavatelj je upravo objavio da je prodaja ovog doma hitna, što znači da biste trebali požuriti ako želite da se dom ovakvih karakteristika nađe u vašem vlasništvu. Ova impozantna nekretnina prostire se na čak 168 kvadratnih metara, a nudi se po ceni od 311.000 evra. To znači da je cena po kvadratnom metru oko 1.800 evra, što je pristupačno za ovakvu vrstu doma.

Unutar ove kuće nalazi se pet prostranih soba, terasa koja pruža prelep pogled, kao i privatni bazen za osveženje tokom toplih dana. Grejanje je rešeno klima uređajem, a tu je i peć za dodatnu udobnost u hladnijim mesecima.

Osim toga, ova nekretnina je već uknjižena, pružajući vam sigurnost i mir u procesu kupovine. Pored toga, okućnica je velika, prostirući se na više od 1.300 kvadratnih metara, što vam daje prostora za različite aktivnosti na otvorenom.

Važno je napomenuti da prodavac snosi i troškove agencijske provizije, što dodatno olakšava proces kupovine.

U skladu sa podacima Republičkog geodetskog zavoda, poslednje tri godine beleže više od 500 prodatih vikendica samo u Inđiji. Prošle godine prodaja je dostigla 130, 2021. 144, a tokom pandemije čak 176 vikendica. U prvom polugodištu ove godine već je prodato 64 vikendice.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike