U subotu počinje drugi krug "Uzmi račun i pobedi"! Važi samo jedna vrsta računa

12.10.2023

16:14

0

Autor: M. Vu.

Pet izvlačenja u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" biće organizovana svake subote od 14. oktobra do 11. novembra 2023. godine

U subotu počinje drugi krug "Uzmi račun i pobedi"! Važi samo jedna vrsta računa
Ilustracija - Copyright Profimedia

Za dva dana, u subotu 14. oktobra, počinje drugi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2023." kada će biti izvučeni dobitnici prvih dva od ukupno 10 stanova u Beogradu iz nagradnog fonda.

Podsetimo, pet izvlačenja u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" biće organizovana svake subote od 14. oktobra do 11. novembra 2023. godine, na prvom programu RTS-a sa početkom u 18 časova.

Učesnici ove nagradne igre moraju imati na umu da u izvlačenju učestvuju svi računi koji su uneseni u mobilnu aplikaciju "Uzmi račun i pobedi" do 12 časova na dan izvlačenja.

Ovo su pravila igre

Računi uneseni posle navedenog roka na dan izvlačenja, kao i računi koji nisu izvučeni u jednom od izvlačenja, učestvuju u narednim izvlačenjima, sve do poslednjeg, petog izvlačenja.

Izvučeni dobitnik mora u potpunosti ispuniti sve uslove za učešće navedene u pravilima nagradne igre Uzmi račun i pobedi kako bi dobio nagradu.

Izvlačenje nagrada obaviće se izvlačenjem kuglica iz bubnja u kome će se naći šest setova sa brojevima od 0 do 9. Izvučeni šestocifreni broj (prva kuglica predstavlja prvu cifru broja, druga drugu i tako do šeste kuglice). Nakon izvlačenja numeričkog dela, uvidom u sistem se utvrđuje koja kombinacija slova je mogući dobitak i u zavisnosti od toga se pristupa izvlačenju slovne kombinacije, da bi na kraju sjedinjenje dva slovna i šest numeričkih karaktera dalo jedinstveni dobitni kod.

Ko ima pravo da učestvuje

Pravo na učešće u Nagradnoj igri imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije koja fiskalni račun sa QR kodom, izdat na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum, pošalju putem mobilne aplikacije "Uzmi račun i pobedi" koja je dostupna u Google Play, Apple i Huawei prodavnicama.

Fiskalni račun nije ograničen u pogledu minimalne vrednosti, a moguće je skenirati samo vrstu računa promet prodaja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike