Ministar Mali najavio kada se nastavlja "Uzmi račun i pobedi"

01.03.2023

12:51

0

Ministar finansija Siniša Mali danas je uručio ključeve stanova dobitnicima petog kola nagradne igre i najavio nastavak

Ministar Mali najavio kada se nastavlja "Uzmi račun i pobedi"
Dobitnica stana Erža Matuš - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

U poslednjem kolu igre "Uzmi račun i pobedi", ministar finansija je stanove dodelio dobitnicima Erži Matuš i Veranu Bakračeviću. Ministar Siniša Mali je tom prilikom poručio da će novih dodela biti od septembra, te da 100 miliona skeniranih računa ostaje u igri.

Mali je dobitnicima zahvalio na učešću, podsetio da je u pet kola dodeljeno 10 stanova u Beogradu, i pozvao sve građane da učestvuju i daju doprinos borbi protiv sive ekonomije.

Najavio je da će nagradna igra biti nastavljena u septembru, te da će u igri koja sada ima skoro milion registrovanih igrača ostati do sada pristiglih gotovo 100 miliona računa.

- Skoro milion građana Srbije uzelo je učešće u ovoj igri. Izuzetno sam zadovoljan, presrećan, i sa rezultatima i sa prijemom, i sa svešću koju smo razvili da ne samo da treba da se uzimaju fiskalni računi, nego da to može da se uradi na moderniji način, kroz kju-ar kodove i digitalizaciju - rekao je on, i dodao da su se i stariji građani snašli i učestvuju u igri.

Mali je poručio da je i to dokaz da Srbija ide napred, i to brzo, te da se menja.

- I kroz nagradnu igru smo pokazali da možemo da se promenimo nabolje - rekao je on.

Dobitnica Erža Matuš, koja ove godine obeležava i 50 godina braka, ugovor je potpisala i ključeve primila u prisustvu najbližih.

Tanjug/Zoran Žestić
Dobitnici Erža Matuš i Veran Bakračević sa ministrom Sinišom Malim

 

- Šta da kažem, ostala sam bez teksta. Imam kuću, radili smo da steknemo i stekli smo, e sad šta ćemo raditi sa stanom, videćemo - rekla je ona, koja je do stana u Beogradu došla preko računa plaćenog u Bačkoj Palanci.

Pančevac Veran Bakračević rekao je da mu stan svakako neće promeniti život već će nastaviti da se druži sa starim društvom.

- Imam ćerku i sina, oni će odlučiti da li će da se usele, prodaju ili izdaju - rekao je on.

Ponovio je da ne veruje u nagradne igre, te da je uplaćivao loto, ali nikad nije gledao izvlačenja, kao ni ovo u kome je dobio stan u Beogradu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike