Da li ste spremni za subotu: Kreće jesenji Uzmi račun i pobedi

09.10.2023

12:45

0

Autor: G.M.Š.

Prvo izvlačenje nagrada u okviru jesenjeg ciklusa nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, biće održano u subotu, 14. oktobra 2023. godine

Da li ste spremni za subotu: Kreće jesenji Uzmi račun i pobedi
Copyright Printscreen/RTS

U subotu, u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a od 18.00 časova, saznaćemo ko je od građana koji su prilježno skenirali svoje račune iz prodavnica, dobio stan u Beogradu.

U jesenjem ciklusu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, čije je prvo izvlačenje pobednika u subotu 14. oktobra, nagradni fond obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od skoro 1,7 miliona evra.

Predviđeno je pet javnih izvlačenja i u svakoj od emisija biće dodeljena po dva stana.

Da li ćete to biti i vi, zavisi možda i od računa koji skenirate do subote, jer pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja.

Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

PROMO: JMU RTS
 

 

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji. U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum izdavanja.

Za svaki uspešno skenirani ili ručno uneti račun, učesnici će dobijati svoj jedinstveni kod koji se sastoji od dva slova i šest brojeva (npr. AA000000). Do dobitnog koda će se dolaziti izvlačenjem kuglica iz bubnja Državne lutrije Srbije, u studiju Radio-televizije Srbije, čiji je domaćin Slobodan Šarenac.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike