Praznik automobila i motocikala na Beogradskom sajmu od 22. marta

06.03.2023

10:43

0

Na Beogradskom sajmu od 22. do 28. marta održaće se 55. Međunarodni salon automobila i 15. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion"

Praznik automobila i motocikala na Beogradskom sajmu od 22. marta
Ilustracija - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Brendovi proizvođača „BMW-a“, „Minija“, „Maseratija“, „Audija“, „Poršea“, „Mercedesa“… naći će se ponovo pod kupolama Beogradskog sajma na 55. Međunarodnom salonu automobila i 15. Međunarodnom sajmu motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion", saopštio je danas Beogradski sajam.

Pomenuti brendovi biže u Hali 3. dok će se u centralnoј Hali 1 smestiti „Folksvagen“, „Nisan“, „Škoda“, „Subaru“, „Volvo“, „Kia“, „Mazda“, „Reno“, „Dačia“, „Hjundai“, „Ford“, „MG“, „Sitroen“, „Fijat“, „Alfa Romeo“, „Džip“, dok će se motocikli i oprema naći u hali 4, laka privredna vozila u Hali 3A, a prateća automobilska oprema u halama 2 i 1A.

Članovi Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova pripremili su za ovu priliku veći broj noviteta i premijera. Brendovi su se potrudili, kako navode u saopštenju, da posetioci ne budu uskraćeni ni za šta što je trenutno najnovije u ponudi. To znači da će svi svetski proizvođači predstaviti aktuelnu ponudu novih električnih, hibridnih i plug-in hibridnih modela, kao i najnovije modele sa konvencionalnim pogonima poslednje generacije.

"Motopassion" najavljuje iznenađenja i da će se pred posetiocima naći ponuda svih vidova drumskog saobraćaja, automobilske i prateće industrije, lakih dostavnih vozila i garažno-servisne opreme, ali i ponuda banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društava, koji će potencijalnim kupcima pomoći da svoje dileme u vezi sa izborom i kupovinom novog vozila ili neke od dodatnih usluga razreše na najbolji mogući način.

Predviđene su i atraktivne promocije kako standardne i univerzalne opreme tako i kompatibilne i prateće opreme za ekološki napredna vozila, značajan izbor punjača za električna vozila te solarnih modula za primenu u auto-industriji i druge odgovarajuće infrastrukture.

Strateški partneri u realizaciji manifestacija su Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova, Udruženje proizvođača drumskih vozila Srbije i generalni sponzor kompanija DDOR Osiguranje Novi Sad.

Radno vreme Sajma automobila i sajma "Motopassion" biće od 10 do 20 časova. Cena pojedinačne ulaznice 450 dinаrа, grupne 350, za organizovane posete studenata i đaka 250 dinara, dok je cena porodične karte 1000 dinara.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike