Novi "rendž rover", defenderi, električni "jaguar": Moćna ponuda "Britiš motorsa" na Sajmu automobila (FOTO/VIDEO)

11.05.2022

16:00

0

Interesovanje za automobile "Britiša" ogromno, na lageru više desetina vozila, istakla je direktorka marketinga kompanije

Novi "rendž rover", defenderi, električni "jaguar": Moćna ponuda "Britiš motorsa" na Sajmu automobila (FOTO/VIDEO)
sajam automobila 2022 24sedam goran sivački (15) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Na sutrašnjem Sajmu automobila "Eko BG kar šou", koji će trajati do nedelje (15. maja), kompanija "Britiš motors", ekskluzivni uvoznik "Jaguara“ i "Land rovera“, izložiće šest automobila.

Tako će se pred publikom naći ekskluzivni modeli - novi Range rover, Land rover defender 90, Land rover defender 110, Land rover discovery sport, Jaguar F-Pace i Jaguar I-Pace.

Ponuda dosta šira

- Izuzetno nam je drago što konačno posle dve godine pauze možemo da se okupimo na Sajmu automobila u Beogradu. "Britiš motors" je na ovom prostoru izložio šest automobila, a naravno, sajamska ponuda je dosta šira – istakla je za 24sedam Vera Vuković, direktorka marketinga kompanije "Britiš motors".

Kako je navela, tu su izloženi modeli Defender 90, Defender 110, kao i Range rover, koji je apsulutna premijera sada za širu publiku, jer je predstavljen početkom februara ove godine.

- Tu je i model Land Rover Discovery Sport, za njega smo obezbedili sajamsku, finansijsku ponudu, i nadamo se da će potencijalni kupci to prepoznati – naglasila je ona.

Inače, s obzirom na to da je tema Sajma ekologija, zbog čega i nosi naziv "Eko BG kar šou", i kompanija "Britiš motors" je u skladu sa tim izložila 100 odsto električni model.

- Radi se o Jaguaru I-Pace. A imamo i izožen novi model Jaguar F-Pace koji je praktično na tržištu od prošle godine – rekla je Vera Vuković.

Dobro se pripremili

Ona je naglasila i da se "Britiš motors", i pored svih poteškoća na tržištu i u auto-industriji, dobro pripremio za ovaj sajam.

- Imamo dosta vozila na lageru, a to su automobili koje možemo da isporučimo odmah. Praktično ih imamo na našem parkingu, i reč je o velikom broju, o više desetina automobila – kaže ona.

Prema njenim rečima, iako Sajam još nije zvanično počeo, interesovanje za vozila "Britiš motorsa" je ogromno.

- Slično kao i ranijih godina, najskuplji modeli budu prodati prvog dana. Neće ni sada biti izuzeteka. Već imamo predrezervacije, dosta klijenata se javilo i najavilo već danas svoj dolazak i rezervacije – istakla je Vera Vuković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike