Kopaonik Business Forum: Dva bitna panela u organizaciji Udruženja osiguravača Srbije

06.03.2023

08:30

0

Očekuje se da jedna od glavnih tema bude mogućnost uvođenja obavezne polise osiguranja od katastrofalnih šteta

Kopaonik Business Forum: Dva bitna panela u organizaciji Udruženja osiguravača Srbije
Duško Jovanović - Copyright UOS

U okviru Kopaonik Business Foruma, danas od 18.30 biće održan panel o osiguranju u organizaciji Udruženja osiguravača Srbije.

 Kako je prethodnih dana najavljivao generalni sekretar Udruženja Duško Jovanović, očekuje se da jedna od glavnih tema bude mogućnost uvođenja obavezne polise osiguranja od katastrofalnih šteta, a to su, za naš region, zemljotres i poplave. 

U Udruženju smatraju da bi ta polisa trebalo da bude obavezna, jer bi na taj način cena bila znatno niža i prihvatljiva za sve građane. 

Korist bi, kako kažu u UOS, imali građani jer bi njihova imovina bila zaštićena, ali i država koja ne bi više morala sama da pokriva takve ogromne štete.

Očekuje se da druga tema na panelu o osiguranju bude budućnost životnog osiguranja, s obzirom na to da na finansijskom tržištu rastu kamate. Učesnici panela su predsednici IO Dunava, Generalija i WienerStadtische osiguranja, Ivana Soković, Dragan Filipović i Zoran Blagojević. Moderator će biti profesorka Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Nataša Petrović Tomić, a specijalni gost glumac, zvezda filma “Toma” Milan Marić. 

Panel o osiguranju počinje u 18.30 uz direktan prenos na YouTube kanalu Kopaonik Business Foruma. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: PROMO

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike