Šta sa računima do drugog kruga "Uzmi račun i pobedi"? Ministar Mali je sve objasnio

26.02.2023

08:58

0

Autor: I.K.

Nagradnu igru organiziju Vlada Srbije i NALED, sa ciljem suzbijanja sive ekonomije

Šta sa računima do drugog kruga "Uzmi račun i pobedi"? Ministar Mali je sve objasnio
Izvlačenje dobitnika igre "Uzmi račun i pobedi" - Copyright Printscreen/RTS

Juče je održano finalno, peto izvlačenje prvog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, u kojem su dva srećna dobitnika iz Bačke Palanke i Pančeva osvojila trosoban i četvorosoban stan u Beogradu.

Erza Matus iz Bačke Palanke osvojio je trosoban stan slanjem računa u iznosu od 89 dinara, dok je Veran Bakračević iz Pančeva osvojio četvorosoban stan.

U četvrtak je nadmašena je magična brojka od 100.000.000 skeniranih računa, a ministar finansija Siniša Mali ocenio je da je ovakav odziv prevazišao sva očekivanja, te istakao da ovakav uspeh nagradne igre pokazuje koliko su građani Srbije savesni i odgovorni prema sopstvenoj budućnosti.

On je napomenuo da je ovo samo prvo poluvreme, te apelovao na građane da nastave da uzimaju račune i da ih skeniraju na vašoj aplikaciji, jer nas na jesen očekuje još pet izvlačenja.

Naime, u jesenjim izvlačenjima, potpuno ravnopravno, učestvovaće svi računi poslati od 24. decembra prošle godine i tokom čitavog perioda između dva kruga računi moći da se nesmetano skeniraju.

Pravo na učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ imaju svi punoletni građani Srbije, a za učestvovanje neophodna je instalirana aplikaciju na mobilnom telefonu.

Nagradnu igru organiziju Vlada Srbije i NALED, sa  ciljem suzbijanja sive ekonomije i podizanja nivoa svesti građana o značaju uzimanja računa pri svakoj kupovini.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike