Poslednja runda nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Stanovi "otišli" u Bačku Palanku i Pančevo

25.02.2023

17:32

0

U finalnom izvlačenju učestvovalo je 104.727.237 računa koje je 928.605 učesnika skeniralo koristeći aplikaciju zaključno sa alfanumeričkim kodom ER727237

Poslednja runda nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Stanovi "otišli" u Bačku Palanku i Pančevo
Copyright Printscreen/RTS

U petom i finalnom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" u okviru novog ciklusa, dva srećna dobitnika iz Bačke Palanke i Pančeva osvojila su stanove u Beogradu.

Erza Matus iz Bačke Palanke (kod: BO813245) osvojio je trosoban stan slanjem računa u iznosu od 89 dinara, dok je Veran Bakračević iz Pančeva (kod: CC425644) osvojio četvorosoban stan.

U finalnom izvlačenju učestvovalo je 104.727.237 računa koje je 928.605 učesnika skeniralo koristeći aplikaciju zaključno sa alfanumeričkim kodom ER727237.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" po prvi put nije podrazumevala slanje koverata sa računima, već su građani mogli preko aplikacije da skeniraju račune i na taj način steknu pravo na učešće i konkurišu za vredne nagrade.

Pravo na učešće u nagradnoj igri imale su sve punoletne osobe sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije, kojima je fiskalni račun sa QR kodom, izdat na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji.

U prvom izvlačenju ključevi od stanova u naselju "Zemunske kapije" otišli su u ruke Vladana Petrovića i Maline Radisavljević, dok su u drugom izvlačenju srećne dobitnice stanova u istom naselju bile Dragana Slamarski i Senka Jovanović. Stanove u trećem izvlačenju dobili su Kristijan Cudar i Mina Luković, a u četvrtom izvlačenju dobitnici su bili Zoran Stojičić i Željko Mijatović.

Kako je najavljeno, u jesenjim izvlačenjima, potpuno ravnopravno, učestvovaće svi računi poslati od 24. decembra prošle godine, a računi će se moći nesmetano skenirati tokom čitavog perioda između dva kruga izvlačenja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike