Vučić: Očekuju nas problemi sa energentima i lekovima

21.02.2023

21:25

0

Autor: M. Vu.

Predsednik Srbije je izjavio da šeik bin Zajed fantastično razume probleme u svetu i da kada on kaže da očekuje pogoršanje situacije u borbenim aktivnostima

Vučić: Očekuju nas problemi sa energentima i lekovima
Copyright Pink TV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da šeik bin Zajed fantastično razume probleme u svetu i da kada on kaže da očekuje pogoršanje situacije u borbenim aktivnostima,  naše je da probamo da sačuvamo mir čuvajući naše vitalne interese i obezbedimo sve za zemlju.


On je za TV Pink rekao da svi znaju za probleme u Evropi i u vezi lekova, zbog čega su dati nalozi šta da se preduzima, koji sastojci da se nabavljaju, jer snabdevanje mora da bude stabilno. 

- Za energetiku će biti još više problema, sledeća zima će nas koštati više i očekujem da nam ostane 450-470 kubnih metara gasa u Banatskom dvoru, i u Mađarskoj i da kupimo 200 do 300 miliona kubnih metara i dočekamo zimu mirno - rekao je on.

Na pitanje da li ima razloga za brigu, Vučić kaže da ima.

- Samo lezilebovići koji ne razmišljaju ni o čemu ne brinu. Kada kažu šta će nam nabavka tona zlata, ja kažem ti imaš tvoj stan, ali zar te ne interesuje da u svojoj zgradi zvanoj Srbija imaš sve što ti treba i lepši prilaz i lepšu fasadu. Ne mogu da verujem da nekog ne zanima kako stoji novčanik države - rekao je Vučić.
Profimedia


Ističe da je njegov posao da brinemo još više i imamo dobar rezultat.

- Rezultat je uvek bitan. Super je ako smo igrali loše, a postali prvaci, a ne divno igrali pa nas izbaci Italija koja je slabija. To je nešto što ljudi prepoznaju - rekao je on.

Upitan da prokomentariše izjavu profesorke Danice Popović da želi sve najgore političarima, on je rekao da ona to želi njemu.

- Ne znam kako neko ko je plagijator može da bude uzoran. Vidim da se mnogi raduju nesreći Srbije, tačnije mom političkom porazu. Ako se radujete nesreći svoje zemlje radi mrvice vlasti, to govori o njima - zaključio je Vučić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike