Dodeljena prva dva stana u naselju Zemunske kapije: "Uzmi račun i pobedi" - dobitnici iz Kruševca i Šapca (FOTO)

28.01.2023

17:38

0

Autor: 24sedam

Svake subote biće izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu očekuje nas pet izvlačenja, odnosno sada četiri

Dodeljena prva dva stana u naselju Zemunske kapije: "Uzmi račun i pobedi" - dobitnici iz Kruševca i Šapca (FOTO)
Uzmi račun i pobedi - Copyright Printscreen RTS

Prvo izvlačenje u novom ciklusunagradne igre "Uzmi račun i pobedi" održalo se ove subote u direktnom prenosu na Prvom programu Radio-televizije Srbije.

Ove godine, nagradna igra po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani putem aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće i konkurišu za vredne nagrade.

Malina R. iz Kruševca je dobila stan, kao i Vladan P. iz Šapca.

Svake subote biće izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu očekuje nas pet izvlačenja, odnosno sada četiri.

Pravila učešća u nagradnoj igri

Pravo na učešće u ovoj nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Republike Srbije, a za učestvovanje je neophodno imati instaliranu aplikaciju "Uzmi račun i pobedi" na mobilnom telefonu.

- Na pomenutoj aplikaciji, koja je napravljena tako da bude jednostavna za korišćenje i da se račun može brzo poslati, preko jednog uređaja mogu se napraviti najviše pet različitih naloga, sa pet imena i brojeva telefona. Ovo je omogućeno sa ciljem da mladi mogu da prijave starije koji nemaju odgovarajuće mobilne telefone, a sve kako niko ne bi bio diskriminisan - pojašnjava se u saopštenju.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike