U subotu prvo izvlačenje dobitnika nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

26.01.2023

14:02

0

Autor: 24sedam

Već 28. januara očekuje nas prvo izvlačenje u okviru novog ciklusa nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, naveo je ministar finansija Siniša Mali

U subotu prvo izvlačenje dobitnika nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"
Ilustracija - Copyright Printscreen Youtube/RTS Šou program - Zvanični kanal

U subotu, 28. januara, očekuje nas prvo izvlačenje u okviru novog ciklusa nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, naveo je danas na svom Instagram profilu ministar finansija Siniša Mali.

Kako je rekao, tada će biti poznata i imena srećnih dobitnika prva dva stana u Beogradu. On je dodao da se inače, u nagradnom fondu, čija je vrednost 1.682.424 evra (1,7 miliona evra), nalazi ukupno 10 stanova u Beogradu.

 

- Ovo je prvi put da nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi“ organizujemo u digitalnom formatu, što su građani odlično prihvatili s obzirom da je već skenirano i poslato 39,3 miliona fiskalnih računa i otvoreno 558.926 naloga. Želeo bih da još jednom pozovem građane da uzmu učešće u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi“, jer na taj način zajedno nastavljamo borbu protiv sive ekonomije i gradimo još uređeniju Srbiju. Takođe, svim učesnicima nagradne igre želim sreću u subotnjem izvlačenju i neka najsrećniji pobedi - objavio je ministar Mali na svom profilu.

Izvlačenje će biti emitovano na RTS-u (prvi program) u 18 časova.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike