Ako vam je ponestalo sijalica, imate 32.000 na Carini

20.09.2022

07:45

0

Carinarnica Vršac će preko interneta dati na licitaciju neuobičajenu robu - keramičke pločice i sijalice

Ako vam je ponestalo sijalica, imate 32.000 na Carini
lucas-santos-lVdClVL09HE-unsplash - Copyright Unsplash

Više od 130 tona keramičkih pločica i bordura, kao i oko 32.000 sijalica oduzetih u sudskom prekršajnom postupku biće izloženo javnoj internet prodaji koju u utorak, 27. septembra, organizuje Carinarnica Vršac.

Prijavljivanje za e-licitaciju je već počelo, a u javnom nadmetanju, koje će trajati od 12 do 13 sati, mogu da učestvuju samo pravna lica koja se do ponoći 24. septembra registruju na aplikaciji za elektronske licitacije Uprave carina i uplate neophodnu kauciju, saopšteno je iz Uprave carina.

Kako se navodi, fotografije keramičkih pločica, čija je početna cena 30,44 dinara po kilogramu i sijalica koje će se prodavati po početnoj ceni od 1,22 dinara po komadu, zainteresovani mogu da pogledaju na linku https://licitacije.carina.rs/#/.

Fizičko razgledanje robe zakazano za 21. septembar od 10 do 11 sati u skladišnom prostoru, na adresi Beogradski put bb u Vršcu.

U saopštenju se napominje da se roba prodaje zbirno, u gore navedenim količinama, a detaljne informacije o opštim uslovima učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici „Objašnjenja“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike