Za Agro Belgrade 2024 spremno više od 1.000 izlagača i kupaca

19.01.2024

11:03

0

Autor: R.B.

Proizvođači i kupci voća i povrća, kao i agrarni i ekonomski stručnjaci okupiće se na sajmu u Beogradu 25. do 27.januara

Za Agro Belgrade 2024 spremno više od 1.000 izlagača i kupaca
Traktori - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Srpska prestonica a i proizvođači i veliki kupci voća i povrća spremni su za sajam "Agro Belgrade 2024", koji na beogradskom sajmištu traje od 25. do 27. januara.

U to vreme na u Međunarodnom sajmu voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva okupiće se više od 1.000 izlagača i brendova, uključujući i predstavnike najvećih svetskih kompanija, kao i brojni stručnjaci iz branše

Bilateralni sastanci domaćih i regionalnih proizvođača i izvoznika svežeg, smrznutog, ili prerađenog voća, povrća i grožđa sa renomiranim uvoznicima, distributerima i maloprodajnim lancima iz regiona i Evrope biće održani 26. januara na Beogradskom sajmu, saopštila je danas Privredna komora Srbije.

Rok za registraciju za sastanke je 25. januar, prijavama na link https://agro-belgrade-b2b-zone.b2match.io/.

Ti susreti se organizuju u okviru Evropske mreže preduzetništva, uz podršku Privredne komore Srbije, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije, Sekretarijata za poljoprivredu Grada Beograda i projekta "Velika mala privreda" koji finansira USAID, a realizuje međunarodna organizacija ACDI/VOCA.

Među potvrđenim kupcima su „Freshvil“ iz Poljske, „Smith&Son“ iz Velike Britanije, „Bohemia“ iz BiH, „Voli marketi“ iz Crne Gore, „Vero“ iz Severne Makedonije, kao i sve značajniji maloprodajni lanci iz Srbije.

Prošlogodišnji "Agro Belgrade" okupio je više od 500 izlagača iz Srbije, regiona Balkana i sveta, među kojima su bili proizvođači svežeg, smrznutog i prerađenog voća i povrća, poljoprivredne mehanizacije, sistema protivgradne zaštite, sistema za navodnjavanje i ostale opreme.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike