Orlić uručio nagrade najboljim proizvođačima rakije na sajmu Vinska vizija Otvorenog Balkana (FOTO)

18.11.2023

20:02

0

Orlić je naglasio da je drugi sajam "Vinska vizija Otvorenog Balkana" okupio rekordan broj posetilaca

Orlić uručio nagrade najboljim proizvođačima rakije na sajmu Vinska vizija Otvorenog Balkana (FOTO)
Copyright FOTO: TANJUG/ NARODNA SKUPŠTINA REPUBLIKE SRBIJE/ bs

Predsednik Narodne skupštine Vladimir Orlić posetio je danas sajam „Vinska vizija Otvorenog Balkana“, gde je uručio nagrade najboljim proizvođačima rakije.

Orlić je zahvalio učesnicima takmičenja, kao i Savezu proizvođača rakije Srbije, po čijoj oceni se nagrade dodeljuju, jer svojim proizvodima i predanim radom promovišu Srbiju.

Naglasio je da je drugi sajam „Vinska vizija Otvorenog Balkana“ okupio rekordan broj posetilaca, što predstavlja još jednu potvrdu da je inicijativa Otvoreni Balkan zaživela u svom punom kapacitetu.

FOTO: TANJUG/ NARODNA SKUPŠTINA REPUBLIKE SRBIJE/ bs
 

 

- Sa ponosom govorimo da je ideja o Otvorenom Balkanu potekla upravo iz naše zemlje i od predsednika Aleksandra Vučića, da su njen značaj prepoznale i Severna Makedonija i Albanija, a da je stvorena, baš kao i ovaj sajam, na opredeljenosti za jačanje međusobnog partnerstva i saradnje -  rekao je Orlić, saopšteno je iz Narodne skupštine.

Kako je dodao, rukovodstvo Srbije nastaviće da doprinosi jačanju inicijative i njenoj daljoj promociji.

FOTO: TANJUG/ NARODNA SKUPŠTINA REPUBLIKE SRBIJE/ bs
 

 

- Nastavićemo marljivi rad na daljoj realizaciji svih mogućnosti koje Otvoreni Balkan pruža, sledeći vizionarske ideje predsednika Vučića, koji je još jednom pokazao da samo mudra državnička politika može da iznedri ovako važne inicijative kao što je naš Otvoreni Balkan - zaključio je Orlić, još jednom čestitajući pobednicima, kao i svima koji su dali svoj doprinos da, kako je istakao, u bolju budućnost Srbija i Balkan snažno zakorače već danas.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike