Šokirala se kada je videla račun: Vino od 400 dinara, naplatili im 4.200 u beogradskoj kafani!

18.11.2023

17:01

0

Naučili smo važnu lekciju i sada više nikada neću uzeti nešto pre nego što ne pitam koja je cena, kazala je ova Beograđanka

Šokirala se kada je videla račun: Vino od 400 dinara, naplatili im 4.200 u beogradskoj kafani!
Ilustracija - Copyright Pexels

Cene pića u restoranima i klubovima oduvek su bile skuplje u odnosu na one u samoposluzi, ali jedna Beograđanka nikada ne bi pretpostavila da ta razlika može da bude čak desetostruka.

Kako je D. B. ispričala ona i društvo su se uputili u kafanu i opredelili su se za belo vino to veče. Priznaje da nisu pitali koliko košta flaša, ali vođeni prethodnim iskustvima, pretpostavili su da je cena oko 2.000 - 2.500 dinara.

- Obično smo flašu vina plaćali oko 2.500 dinara, tačnije flaše vina se obično kreću oko te cifre i nešto više za kvalitetnija vina. Vođeni time, rekli smo da želimo flašu belog vina, klasičnog. Iskreno, nismo pitali za cenu, ali s obzirom da je ovo "obična" kafana i da "nije na glasu", nismo ni pomislili da bi cifra mogla da bude problematična - priča D. B. .

Međutim, kada je stigao račun, malo je reći da smo bili šokirani. Dve flaše vina, priča nam, naplaćene su im 8.400 dinara.

- Pritom, u pitanju je vino koje u samoposluzi košta oko 400 dinara - pojašnjava ova Beograđanka i dodaje da "em da ga je preplatila, a još se i otrovala".

- Figurativno naravno, ali suština je tu. Naučili smo važnu lekciju i sada više nikada neću uzeti nešto pre nego što ne pitam koja je cena - zaključuje.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike