Globos osiguranje generalni sponzor na Međunarodnom sajmu poljoprivrede (FOTO/VIDEO)

19.05.2022

13:15

0

Autor: 24sedam

Siniša Pratljačić, predsednik Izvršnog odbora Globos osiguranja istakao je da su izuzetno ponosni što su generalni sponzor sajma

Globos osiguranje generalni sponzor na Međunarodnom sajmu poljoprivrede (FOTO/VIDEO)
poljoprivredni sajam Novi Sad (17) - Copyright 24sedam

Idući u susret Međunarodnom sajmu poljoprivrede koji će se održati od 21. do 27. maja 24sedam je prisustvovao konferenciji za novinare na kojoj se kao generalni sponzor manifestacije predstavilo Globos osiguranje.

Siniša Pratljačić, predsednik Izvršnog odbora Globos osiguranja istakao je da su izuzetno ponosni i da je velika čast biti generalni sponzor ove manifestacije, kao i da će se saradnja sa Novosadskim sajmom produžiti.

Siniša Pratljačić, predsednik Izvršnog odbora Globos osiguranja; 24sedam
 

- Globos osiguranje, srpska osiguravajuća kompanija treba da bude uz najveću poljoprivrednu sajamsku manifestaciju, ne samo u Srbiji, već i u jugoistočnoj Evropi. Pripremili smo kvalitetnu ponudu za ovogodišnji sajam i pozivam sve da nas posete u Master hali i upoznaju se sa njom. Pored osiguranja poljoprivrede, svi koji nas posete se mogu upoznati i sa drugim neživotnim osiguranjima iz našeg portfolia - naglasio je Pratljačić.

Kako je dodao, Globos osiguranje ima 17 filijala širom Srbije.

- I tokom najveće krize Globos je zaposlilo preko 500 stručnjaka, dok sada broji više od 600 zaposlenih. Naše osiguranje brzo može da odgovori na svaki zahtev, kako kada je u pitanju ponuda, tako i u situaciji kada nastane šteta. Upravo ažurnost u rešavanju odštetnih zahteva je na 98 odsto, kao parametar koji govori o kvalitetu osiguravajuće kompanije, i ovo je zvaničan podatak sa sajta Narodne banke Srbije - rekao je predsednik IO Globos osiguranja.

Podsetimo, Međunarodni poljoprivredni sajam biće održan od 21. do 27. maja. Generalni direktor Sajma Slobodan Cvetković istakao je da shodno tome da će na sajam doći visoka delegacija iz Mađarske na čelu sa premijerom Viktorom Orbanom, očekuje i da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvoriti ovogodišnji sajam. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike