Agro sajam ove godine uživo: U Beogradu na 30.000 kvadrata

21.01.2022

12:38

0

Specijalizovani sajamsko-konferencijski događaj posvećen voćarstvu, vinogradarstvu i povrtarstvu Agro Belgrade 2022 biće održan od 27. do 29. januara

Agro sajam ove godine uživo: U Beogradu na 30.000 kvadrata
Printscreen/Youtube

Beogradsko sajmište ponovo će ove godine okupiti znalce i aktere sveta poljoprivrede. Na Agro sajmu, na rekordnih 30.000 metara kvadratnih, okupiće se renomirani domaći i strani izlagači i brendovi, uključujući i predstavnike najvećih svetskih kompanija u oblastima poljoprivredne mehanizacije, sistema navodnjavanja, sistema protivgradne zaštite i dostavnih vozila, saopštili su organizatori.

Među izlagačima će se naći i hemijske kuće, kao i firme koje se bave proizvodnjom prihrane bilja, zaštitari, semenske kuće, rasadnicari, ali firme iz prehrambene industrije.

Trodnevni konferencijski deo okupiće više od 20 domaćih i stranih govornika,koji će se baviti temama iz oblasti tržišta i plasmana svežeg voća, transporta, finansiranja, navodnjavanja, budućnosti proizvodnje bobicastog voća, kao i modernizacije srpske proizvodnje vina.

Agro Belgrade 2022. podržalo je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije, Grad Beograd - Sekretarijat za poljoprivredu i USAID-ovog Projekat za konkurentnu privredu, navedeno je u saopštenju.

Kao prevashodno poslovna sajamska manifestacija, ovaj sajam će zadovoljiti propisane protivepidemijske mere.

BONUS VIDEO

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug