Posle prženja odmah bacate ulje? Onda će vas šokirati koliko ga puta koriste slavni kuvari Bon appetit 15:01 20.04.2025
Napravite savršeno hrskavu slaninicu: Tajna je u samo jednom koraku koji uglavnom svi preskaču Bon appetit 14:16 26.03.2025
Spolja hrskav, a iznutra mekan: Sedam trikova za najbolji domaći pomfrit - bolji je od kupovnog Bon appetit 14:48 06.03.2025
Razlike između pečenja, prženja i dinstanja - kako odabrati pravi način pripreme? Bon appetit 14:45 06.02.2025
Koji tiganj izabrati? Detaljan vodič za zdraviju i bezbedniju pripremu hrane (FOTO) Dom 16:26 25.11.2024
Nemojte bacati ulje posle jednog prženja: Ovaj restoranski trik omogućiće vam da ga koristite ponovo - bez mirisa i mrvica (VIDEO) Bon appetit 14:53 03.11.2024
Friteza na vruć vazduh: Doktor otkriva da li je ovaj način pripreme hrane zaista zdraviji za vas Bon appetit 14:56 18.08.2024
Fizika u kuhinji: Uz pomoć Lajdenfrostovog efekta jelo vam se više nikad neće zalepiti za tiganj Bon appetit 14:11 23.07.2024
Ukoliko bacate ulje iz konzerve s tunjevinom, propuštate mnogo: Iskoristite ga da poboljšate ukus jela Bon appetit 14:47 27.06.2024
Stručnjaci proglasili najbolje ulje za prženje i upozorili na najgora koja treba da zaobilazite u širokom krugu Bon appetit 14:44 10.02.2024
Kako izabrati pravo ulje za prženje, a da ne ugrozimo zdravlje? Važno je da ima ovu bitnu karakteristiku Bon appetit 14:43 29.01.2024
Da gosti ne ogovaraju: Rešite se smrada od prženja za samo pet minuta i maltene besplatno Dom 12:53 19.01.2024
Naše bake su znale za jedan: Imamo dva trika kako da vam prženo testo ne upije mnogo ulja Bon appetit 14:11 06.12.2023
Jednostavan trik za savršeno prženu ribu koja ne prska i ne lepi se za tiganj: Dodajte ovaj sastojak kao profesionalci Bon appetit 14:14 26.10.2023
Za neka je maslac neophodan, ali ova jela nikako ne pripremajte na puteru Bon appetit 14:31 23.06.2023
Dva trika za prženje: Kako da vam ulje ne prska iz tiganja i zašto je važno da imate štapiće šargarepe čak i kad ona ne ide u jelo Bon appetit 14:44 27.05.2023
Kako se pravilno priprema riba? Večito pitanje je da li mora da se odmrzne pre prženja, a kod ovoga svi pravimo grešku Bon appetit 18:58 05.01.2023
Maslinovo ulje jeste izvor zdravlja, ali u ovih nekoliko situacija je potpuno beskorisno: Posebno ga izbegavajte u drugoj Bon appetit 12:14 14.09.2022
Zašto je neophodno da pri prženju luka dodate i šećer? Ovaj trik ćete obožavati, a hrana će biti mnogo ukusnija Bon appetit 12:22 07.09.2022
Blokaderi najavili okupaciju Užica! Policajce tukli, sad traže da ih narod nahrani! Politika 07:19 13.07.2025
Sabor Svetih dvanaest apostola – Pavlovdan: Ovo su običaji koje treba ispoštovati na današnji dan Društvo 06:48 13.07.2025