Otac drogirao ćerku i njene drugarice! Sipao im sedative u smutije, one završile u bolnici

13.06.2024

16:44

0

Pre nego što su četiri devojčice krenule na spavanje, Majden im je napravio smutije sa slamčicama različitih boja i insistirao da svaka popije svoju šolju

Otac drogirao ćerku i njene drugarice! Sipao im sedative u smutije, one završile u bolnici
Otac drogirao ćerku i njene drugarice - Copyright Profimedia/Printscreen/Drustvene mreze

Otac iz Oregona koji je drogirao tri drugarice njegove 12-godišnje ćerke sedativima dok su spavale kod nje, osuđen je na dve godine zatvora.

Majkl Majden (57) iz Oregona priznao je krivicu za tri tačke optužnice, prenosi Sky news.

Tri 12-godišnje devojčice su završile u bolnici nakon što im je u smutije stavio benzodiazepin, koji se prepisuje za anksioznost poznat još i kao valijum, ksanaks i klonopin.

Benzodiazepini su depresivi koji proizvode sedaciju, pospanost i opušteno raspoloženje, prema izjavi o verovatnom uzroku, piše NBC.

Printscreen/Clackamas County Court
 

Njegova ćerka je takođe bila pozitivna na lek, ali on nije optužen da je drogirao i nju.

Za sada nije poznato zašto je otac to uradio, međutim, prema rečima njegovog advokata, on je rekao na sudu da je to uradio kako bi bio siguran da će devojčice spavati i da se neće iskrasti iz kuće.

U noći kada su prespavale prošlog avgusta, Majden je bio veoma uključen u aktivnosti devojčica, vodio ih je na manikir i uzeo picu za večeru.

Devojčice su većinu vremena provele u podrumu, gde su imale spa veče.

Pre nego što su četiri devojčice otišle na spavanje, Majden im je napravio smutije sa slamčicama različitih boja i bio je "uporam" da piju iz sopstvenih šoljica, navodi se.

Jedna devojčica je popila dve šolje, a druga jednu šoljicu, a treća je rekla da joj se ne sviđaju smutiji i da je jedva popila malo.

Printscreen/Drustvene mreze
 

Devojčica koja je rekla policiji da je popila dva smutija rekla je da je počela da se oseća omamljeno i nespretno, kao i da joj je bilo vruće ubrzo nakon što je popila drugi smuti.

Rekla je da joj se "zamračilo" i pala u "gust, dubok san" koji nikada ranije nije iskusila, navodi se u izjavi pod zakletvom.

Devojčica pozvala majku

Devojčica koja nije pila smuti jedina je bila svesna kada je navodno otac došao da ih proveri u podrumu i odvukao teško drogiranu devojčicu od nje. Ona ju je vratila nazad kad je on otišao i iskoristila trenutak da pošalje poruku majci u pomoć.

Po nju je uskoro došao rođak, a kada su druge majke saznale šta se dešava, došle su po svoju decu, ali im je Majden navodno rekao da one spavaju i nije hteo da ih pusti unutra.

Roditelji su ipak uspeli da decu odvedu u bolnicu gde su testirane pozitivno na sredstva za smirenje koja se obično koriste za smirivanje anksioznosti ili kao pomoć pri spavanju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike