Detalj na ruci princa Vilijama frapirao sve! Izazvao je sumnju, a evo zašto je propustio priliku za pomirenje sa bratom

07.06.2024

17:21

0

Kejt Midlton nije mogla da prisustvuje venčanju zbog svog trenutnog zdravstvenog stanja

Detalj na ruci princa Vilijama frapirao sve! Izazvao je sumnju, a evo zašto je propustio priliku za pomirenje sa bratom
Princ Vilijam i princeza Kejt - Copyright Profimedia

Vojvoda od Vestminstera Hju Grosvenor danas se venčao sa Olivijom Henson na svečanoj ceremoniji u Česterskoj katedrali u Češiru. Ovo grandiozno venčanje, proglašeno za venčanje godine, okupilo je brojne istaknute ličnosti iz britanskog društvenog i kraljevskog miljea.

Među najuticajnijim gostima bio je princ Vilijam, koji se pojavio bez svoje supruge, Kejt Midlton. Na ceremoniji nisu prisustvovali ni kralj Čarls ni kraljica Kamila, kao ni princ Hari i Megan Markl, iako je vojvoda Hju kršteni kum njihovom sinu, Arčiju Harisonu. Princ Vilijam, vojvodin izuzetno blizak prijatelj, imao je ulogu da dočekuje goste u katedrali. Nasmejan i srdačan, pozdravljao je zvanice i mahao okupljenom narodu i novinarima koji su se bili ispred pre početka službe.

 

 

Prema izveštajima Dejli mejla, iako je dobila pozivnicu, Kejt Midlton nije mogla da prisustvuje venčanju zbog trenutnog zdravstvenog stanja. Ono što je zbunilo mnoge posmatrače jeste činjenica da princ Vilijam nije nosio burmu. Međutim, to nije neuobičajeno za njega jer ne voli nakit i nije nosio burmu još od svog venčanja sa Kejt 2011. godine, kako je naveo izvor blizak kraljevskoj porodici.

 

 

Princ Hari ljut

Izvor takođe tvrdi da je princ Hari izostao sa venčanja jer mu je bilo teško da bude tu sa bratom, iako su mnogi to videli kao šansu za pomirenje. Svojevremno su postojale i spekulacije da Hari nije ni dobio pozivnicu za venčanje, mada se kasnije ispostavilo da ipak jeste.

"Zamolili su Vilijama da ima istaknutu ulogu na venčanju i to je razlog zbog kog je Hari odbio da dođe. Navodno, Harija je iznervirao takav zahtev (upućen njegovom bratu) jer je mislio da bi on trebalo da dobije tu ulogu", piše Dejli mejl.

Princ Vilijam na fotografijama izgleda veoma raspoloženo, a sa njegovim osmehom verovatno ima veze i trenutno zdravstveno stanje njegove voljene, koje je, kako je nedavno izjavio, u poslednje vreme mnogo bolje, čemu su se mnogi obradovali.

Podsetimo, vojvoda Grosvenor proglašen je najbogatijom osobom u Ujedinjenom Kraljevstvu mlađom od 40 godina i to već drugu godinu zaredom, kako je navedeno u listi "Sandej tajmsa". Njegov otac preminuo je 2016. godine, a mladi vojvoda nasledio je sve njegovo bogatstvo.

 

 

Da se na venčanju nije nimalo štedelo pokazuje detalj od 100.000 cvetova kojim su ukrasili njihov najposebniji dan. Prelepa Olivija nosila je haljinu Eme Viktorije Pejn, koja je na nevestin veo ručno dodala motive vela njene prababe, koja se venčala davne 1880. godine. Uz veličanstvenu haljinu ukombinovala je plave cipele i tijaru "Faberge Myrtle Leaf", a za bidermajer bila je zadužena kuća "Eaton Hall".

Proslava se održava na porodičnom imanju blizu Čester katedrale, gosti su počeli da dolaze još oko 11 časova, a zainteresovani ljudi okupili su se još oko 6 sati ujutru, željno iščekujući da vide princa Vilijama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike