Venčali su se, ali bračni život nije išao po planu! Mladoženja 15 dana posle svadbe otkrio da mu je mlada muško!

31.05.2024

10:46

0

Autor: 24sedam

Upoznali su se preko Instagrama, dopisivali, a onda odlučili da se upoznaju uživo i nastave vezu

Venčali su se, ali bračni život nije išao po planu! Mladoženja 15 dana posle svadbe otkrio da mu je mlada muško!
Venčanje - Copyright Pixabay

Jedan mladoženja u Indoneziji otkrio je da je njegova supruga zapravo muškarac, koji ga je prevario zbog novca.

Naime, A. K. (26) oženio je svoju, kako je tada mislio, devojku u aprilu ove godine, a samo dve nedelje posle venčanja saznao je da je njegova nevesta zapravo muškarac, izveštava South China Morning Post, a prenosi NY Post

Kako pišu tamošnji mediji, oni su se upoznali preko Instagrama, dopisivali, i onda odlučili da se upoznaju i uživo kako bi nastavili svoju vezu. 

Pixabay
 

Kada bi se videli uživo, ona koja se navodno zove Adinda Kanza (26), odnosno on, bi uvek nosila nikab, koji pokriva celu glavu i lice, osim očiju, te tako nije mogao da primeti da nešto nije kako treba. Predstavljala se kao pobožna muslimanka, koja nema nikoga od porodice živog, te tako mladoženja nije mogao da sazna o njoj neke detalje.

Venčali su se na maloj cerenomiji u domu mladoženje, 12. aprila ove godine, a Kanza je čak u miraz donela 5 grama zlata.

A onda su krenule sumnje...

Međutim, bračni život nije išao kako je planirano, jer je mladoženja ubrzo osetio da nešto nije u redu sa njegovom novom suprugom. Kanza je nastavila da nosi nikab u kući, uprkos muslimanskoj tradiciji koja dozvoljava da ga žena skine u prisustvu svog muža u njihovom domu.

Takođe je izbegavala bilo kakve intimne odnose, govoreći da ima ciklus ili da se ne oseća dobro. Zbog svega navedenog, on je postao sumnjičav, pa je odlučio da pronađe porodičnu kuću svoje partnerke. Otišao je na tu adresu i ostao je šokiran kada su mu rekli da je Kanza zapravo njihov sin.

Ubrzo je uhapšen i odveden u policisjki pritvor zbog optužbe za prevaru, gde mu preti do četiri godine zatvora, ako bude osuđen, navodi Morning Post.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike