Majka monstrum osuđena! Ostavila bebu u stanu i otišla na odmor 10 dana! Dete nađeno mrtvo, okruženo izmetom! (VIDEO)

22.03.2024

08:34

0

Autor: J. S. J.

Vlasti su proglasile bebu mrtvom nakon što su je pronašle u ogradi za igru okruženu izmetom i urinom, umotanu u prljavu ćebad i ekstremno dehidriranu

Majka monstrum osuđena! Ostavila bebu u stanu i otišla na odmor 10 dana! Dete nađeno mrtvo, okruženo izmetom! (VIDEO)
Copyright printscreen/yt/Court TV

Kristel Kandalario (32) osuđena je na doživotni zatvor bez mogućnosti uslovne slobode zbog teškog ubistva i zanemarivanja bebe (16 meseci) koju je ostavila samu u stanu i otišla na odmor.

Za ovaj svoj postupak je okrivila svoje mentalne probleme. Njeni advokati rekli su da će uzeti u obzir njeno psihičko stanje u budućoj žalbi na njen slučaj.

Kandelarijeva je u sredu razgovarala sa Notikijasom Telemundom iz zatvora u Klivlendu u Ohaju, gde služi kaznu zbog smrti svoje 16-mesečne ćerke Džejlin.

Na pitanje kako je moguće da majka ostavi 16-mesečnu bebu u kući bez nadzora na 10 dana da bi otišla na odmor, Kristel je rekla: "Odgovor je malo težak za ostatak sveta. Ja sam preuzela krivicu za svoje postupke. Doživela sam emocionalni stres.“

Potom je dodala da je imala problema u vezi sa devojčicinim ocem.

Ona takođe ističe da su njene ćerke uvek bile sve za nju, kao i da je malena Džejlin uvek u njenom srcu i da je sa njom gde god da ode.

Upitana o razlozima putovanja u Detroit i Portoriko koji su doveli do toga da je ostavila ćerku samu, rekla je: „To je bila odluka koja je zapravo doneta mnogo meseci ranije, kada sam napuštala bolnicu u kojoj sam boravila zbog mentalnih problema."

- Bila sam u bolnici u januaru i februaru 2023. jer sam imala emocionalne i mentalne probleme. Čak sam pokušala da sebi oduzmem život, i iz tog razloga sam bila u bolnici. A u martu, mislim, moj sada bivši dečko i ja smo hteli da odemo na odmor.

Tokom intervjua, Kandelarijeva je pokušala da oslobodi svog bivšeg partnera svake krivice, rekavši da mu je rekla da će ostaviti devojčicu sa majkom.

Samo sam istrčala iz stana

Profimedia
 

 

Ona je takođe negirala da je kupila karte za putovanje pošto je donela odluku da svoju ćerku ostavi bez nadzora, već da je do događaja došlo zbog njenog psihičkog rastrojstva.

- Zapravo, otišla sam na put impulsivno, zgrabila svoje stvari i istrčala iz kuće kao kada nekoga jure. Nije da sam u tom trenutku pomislila: "Ah, idem u Portoriko... Biće mi super udobno." Ne, nikad nisam to pomislila. Jednostavno sam želeo da pobegnem od života punog stresa, depresije i anksioznosti -  rekla je..

Tokom putovanja, rekla je da je razmišljala o svojoj ćerki i činjenici da je bila sama: „Ljudi koji su me pratili na putovanju su mogli da vide da sam bila veoma rastrojena, bila sam veoma ljuta. Rekli su mi: 'Kristel, šta se dešava? Ti nisi svoja.' Nikada im nisam pomenula ništa o svojoj ćerki.“

Kristel je rekla i da ju je dečko pitao za Džejlin jednog dana tokom putovanja: „Kada mi ju je pomenuo bilo je kao kada te neko podseti na nekoga ko nije sa tobom u tom trenutku, ali sam jednostavno odgovorila da je dobro."

Priznala je da je nekoliko sekundi razmišljala o tome da pozove člana porodice ili komšiju da proveri kako je njena ćerka, ali ipak nije to uradila. 

- Ne, nikad to nisam uradila i to je bila moja greška.

Njeni roditelji ništa nisu znali

Kandelarijeva je rekla da njeni roditelji nisu znali da je ona otišla na putovanje i da je devojčicu prepustila sudbini.

Inače, njeni roditelji su putovali sa njenom drugom ćerkom, koja je tada imala sedam godina.

Po povratku kući Kristel je pronašla malenu Džejlin koja nije davala znake života i pozvala je policiju.

Tada je rekla: "Tog trenutka se moj svet raspao. Ne zato što sam možda razmišljala o odlasku u zatvor. To je najmanje važno, jer čovek je odrastao i može da prihvati svoje greške. Bila sam očajna."

Kristelin advokat Derek Smit rekao je sudu da niko nije nameravao da opravda njeno ponašanje, ali da je naglašeno da je pokušala da sebi naudi 2023. godine i da je stavljena na antidepresive, koje je prestala da uzima naglo, što može izazvati neželjene efekte.

Vlasti su proglasile Džejlin mrtvom nakon što su je pronašle u ogradi za igru okruženu izmetom i urinom, umotanu u prljavu ćebad i ekstremno dehidriranu.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike