Kejt Midlton prvi put u javnosti posle hospitalizacije: Evo kako izgleda nakon operacije (FOTO)

04.03.2024

20:27

0

Paparaci su uspeli da je uslikaju u ponedeljak u blizini zamka Vindzor u automobilu kojim je upravljala njena majka Kerol

Kejt Midlton  prvi put u javnosti posle hospitalizacije: Evo kako izgleda nakon operacije (FOTO)
Kejt Midlton - Copyright Kejt Midlton, Profimedia

Kejt Midlton pojavila se prvi put u javnosti posle dva meseca odsustva zbog zdravstvenih problema.

Paparaci su uspeli da je uslikaju u ponedeljak u blizini zamka Vindzor u automobilu kojim je upravljala njena majka Kerol, prenosi američki portal "TMZ".

Kejt Midlton je poslednji put viđena u javnosti krajem decembra, nakon čega je palata saopštila da je primorana da se privremeno povuče sa zvaničnih dužnosti zbog operacije abdomena.

Oni su najavili i da se neće vratiti poslovnim obavezama na dvoru pre Uskrsa ove godine.

 

 

Princeza je nosila naočare za sunce, a izgledalo je kao da se blago osmehuje, premda je kvalitet fotografija loš s obzriom da su snimljene sa velike daljine.

Čini se kao da nije našminkana, a kosa joj je puštena i ravna, a Kejt se nimalo nije promenila i ne deluje bolesno ili iscrpljeno.

Zanimljivo je da se slavna Britanka pojavila baš u ovom trenutku, nekoliko dana nakon što su počele da kolaju veoma glasne spekulacije i teorije zavere o tome šta se sa njom zapravo događa.

Grčki mediji su čak preneli jezive informacije o tome da je u komi, a društvenim mrežima širila su se nagađanja o tome da je napustila Vilijama, te da palata traži način da to zataška i ispravi stvari.

Očito je Kejtino diskretno pojavljivanje bio način predstavnika monarhije da utišaju sulude glasine, te da javnosti dokažu da je princeza živa i zdrava.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike