Kensingtonska palata se oglasila povodom zdravstvenog stanja princeze Kejt: Javljaćemo samo bitne informacije

01.03.2024

10:45

0

Princeza od Velsa nije viđena u javnosti od Božića

Kensingtonska palata se oglasila povodom zdravstvenog stanja princeze Kejt: Javljaćemo samo bitne informacije
Kejt Midlton - Copyright Profimedia

Kensingtonska palata oglasila se povodom zabrinutosti za zdravlje princeze od Velsa nakon što se dva meseca nije pojavila u javnosti posle operacije abdomena.

U novom saopštenju portparol Palate je pokušao da umiri dobronamernike nakon što su na društvenim mrežama izbile spekulacije u kojima se dovodi u pitanje moguće mesto gde se princeza nalazi.

Kejt nije viđena u javnosti od Božića, a tim povodom kraljevski portparol je rekao: „Kensingtonska palata je u januaru jasno stavila do znanja vremenske okvire princezinog oporavka i mi ćemo samo davati značajna ažuriranja. To i dalje važi”.

U saopštenju se dodaje i da se Kejt oseća dobro.

Palata se pozivala na saopštenje objavljeno 17. januara, u kom je saopšteno da je princeza operisana i da planira da se vrati kraljevskim obavezama posle Uskrsa.

- Princeza od Velsa ceni interesovanje koje će ovo saopštenje izazvati. Ona se nada da će javnost razumeti njenu želju da zadrži što više normalnosti za svoju decu i njenu želju da njeni lični medicinski podaci ostanu privatni. Kensingtonska palata će, stoga, pružati ažurirane informacije o napretku Njenog kraljevskog visočanstva samo kada postoje značajne nove informacije koje treba podeliti. Princeza od Velsa želi da se izvini svima koji su zabrinuti zbog činjenice da mora da odloži svoje predstojeće angažmane. Ona se raduje povratku što je pre moguće - glasi saopštenje.

Profimedia
 

Slično ažuriranje objavljeno je ranije ove nedelje nakon što je princ Vilijam bio primoran da se povuče sa kraljevskog događaja zbog "lične stvari". Princ od Velsa je u sredu trebalo da prisustvuje pomenu pokojnom kralju Konstantinu od Grčke, koji mu je bio kum, u zamku Vindzor, ali nije došao na njega.

Međutim, prema kraljevskom izvoru, smatra se da Vilijamovo odsustvo sa događaja nije povezano sa daljim oporavkom princeze od Velsa kod kuće u Vindzoru od abdominalne operacije.

Dok se princeza Kejt oporavlja od abdominalne operacije, na mrežama kruže teorije o tome gde s eona nalazi. Jedna posebno bizarna teorija sugeriše da je princeza zapravo u Majamiju gde se oporavlja od brazilskog podizanja zadnjice. Jedna osoba je čak istraživala koliko dugo je potrebno da se oporavi od procedure i otkrila da je to oko dva do tri meseca - upravo onoliko koliko se očekuje da princeza ne bude u javnosti.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike